Nations League | 6-daagse vliegreis

  • Bezoek de halve finale en de finale van de Nations League
  • Incl. vluchten vanaf Amsterdam
  • Incl. hotelovernachtingen met ontbijt
  • Incl. alle benodigde transfers ter plaatse
Nations League | 6-daagse vliegreis

Wil jij na de loting als eerste op de hoogte zijn van de mogelijkheden van een bezoek aan de halve finale en de finale van de Nations League? Schrijf je dan hier in voor onze speciale nieuwsbrief of vul alvast onderstaand interesseformulier in.

 


Aanvraagformulier

Nations League | 6-daagse vliegreis

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Woensdag 5 juni

In de vroege ochtend vertrek je per vliegtuig vanaf Amsterdam naar de Portugese stad Porto. Vanaf hier word je per transfer naar het hotel Ibis Porto São João gebracht. Hier verblijf je vijf nachten op basis van logies en ontbijt. De eerste dag van deze reis is geheel naar eigen invulling te besteden. De eerste halve finale tussen Portugal en Zwitserland wordt in de avond gespeeld. Bezoek bijvoorbeeld een gezellig café om de wedstrijd live te volgen.

Donderdag 6 juni

Vandaag is de dag dat het Nederlands elftal het opneemt tegen Engeland. 's Ochtends kun je genieten van het ontbijtbuffet in het restaurant. De dag kun je verder naar eigen invulling besteden en in de avond word je per transfer naar het stadion gebracht voor de wedstrijd. Oranje is de thuisploeg in het duel met Engeland in Guimarães. Als de ploeg van bondscoach Ronald Koeman afrekent met Engeland, dan is Portugal of Zwitserland de tegenstander in de finale op zondag 9 juni. Die landen spelen een dag eerder in Porto de eerste halve finale. Na de wedstrijd word je terug naar het hotel gebracht.

Vrijdag 7 juni

Deze dag is naar eigen invulling te besteden.

Zaterdag 8 juni

Deze dag is naar eigen invulling te besteden.

Zondag 9 juni

Vandaag wordt zowel de finale als de troostfinale gespeeld. Je zult per transfer naar de wedstrijd van het Nederlands elftal gebracht worden. Wie zal de winnaar worden van de eerste UEFA Nations League?

Maandag 10 juni

Vandaag is alweer de laatste dag van de reis aangebroken. Overdag is er voldoende tijd om nog activiteiten te ondernemen. In de avond word je naar het vliegveld gebracht en zul je terugvliegen naar Amsterdam.
 

Hotel Ibis Porto São João

Het Ibis Porto São João ligt op een rustige locatie in Porto, op ongeveer vijf minuten rijden van het levendige stadscentrum met zijn talloze winkels en amusementsmogelijkheden. Naast het hotel ligt een metrostation, vanwaar je rechtstreeks de metro naar het centrum kunt nemen. De historische universiteit van Porto ligt in de directe omgeving van het hotel en het prachtige stadsstrand ligt op 10 minuten lopen. 

Het hotel werd in 2004 geopend en beschikt in totaal over 100 kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Naast een lobby met een 24 uur per dag geopende receptie biedt het hotel zijn gasten een openbare internetverbinding en W-LAN-toegangspunten in alle openbare ruimtes van het gebouw. Bovendien is een gezellige bar beschikbaar voor de gasten.

Speellocaties

Oranje plaatste zich voor de 'Final Four' van de Nations League door in de groepsfase af te rekenen met Frankrijk en Duitsland. De eindronde wordt in de zomer van 2019 afgewerkt. Portugal en Zwitserland spelen op 5 juni de eerste halve finale en Nederland en Engeland treffen elkaar op 6 juni voor de tweede halve finale. De finale en de wedstrijd om de derde plek worden gespeeld op zondag 9 juni.

De wedstrijden worden gespeeld in het noorden van Portugal. Er wordt een halve finale en de strijd om de derde plek gespeeld in het Estádio D. Afonso Henriques (30.000 plaatsen) in Guimarães. De andere halve finale en de finale worden gespeeld in het Estádio do Dragão van FC Porto, waar plek is voor 50.000 toeschouwers.

Wedstrijdtickets

De UEFA Nations League is een voetbal competitie voor landenteams die lid zijn van de UEFA. Doordat dit nieuwe toernooi georganiseerd wordt door de UEFA, zullen tickets exclusief via UEFA.com te verkrijgen zijn - en kunnen wij als partner van de KNVB geen tickets aanbieden in combinatie met deze reis. Vanaf begin 2019 zullen tickets verkrijgbaar zijn.

Wij adviseren je om de website en socials van de KNVB en de UEFA in de gaten te houden voor de verkoop van de tickets. Wanneer je de reis hebt geboekt, houden wij je uiteraard ook op de hoogte van de mogelijkheden tot het boeken van tickets voor de wedstrijden. Houd hierbij rekening dat het niet kunnen bemachtigen van tickets geen recht geeft op het annuleren van de reis.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
05:58:01 | 0,35 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch