Verzekeringen

Verzekeringen
Voorafgaand aan en tijdens uw reis kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder een verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben. Neem het zekere voor het onzekere en regel van tevoren een goede reis- en ongevallenverzekering. Al vanaf enkele euro’s per dag bent u prima verzekerd. Schade die door een reisverzekering kan worden gedekt, kunt u nooit op Sunweb Sports & Events verhalen. Een reden te meer dus om een goede verzekering af te sluiten! Verder willen wij u wijzen op de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u om dringende redenen de reis moet annuleren, kunnen de kosten oplopen tot 100% van de reissom. Deze kosten kunnen door de annuleringsverzekering geheel worden gedekt. Onze medewerkers kunnen u hierover inlichten.

Europeesche Verzekeringen
Mocht u nog geen reis- en annuleringsverzekering hebben afgesloten dan biedt Sunweb Sports & Events u de mogelijkheid om een kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor u af te sluiten bij de Europeesche Verzekeringen. Dit is de grootste reisverzekeraar van Nederland en deze staat garant voor een perfecte reis- en of annuleringsverzekering.

Kortlopende Reisverzekering
Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind
wereldwijde hulp, 24 uur per dag
* snelle afhandeling van bagageschade
* geen eigen risico bij geneeskundige kosten
* twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal

Doorlopende Verzekering voor reizen (Reis en Annulering)
Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende reisverzekering meteen al uw trips verzekerd. U kunt uw Doorlopende Verzekering voor Reizen zelf samenstellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Tot slot kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

De voorwaarden van de van de Europeesche annuleringsverzekering kunt u terugvinden als u klikt op de volgende link:
https://www.europeesche.nl/verzekering/kortlopende-annuleringsverzekering

De voorwaarden van de van de Europeesche reisverzekering kunt u terugvinden als u klikt op de volgende link:
https://www.europeesche.nl/verzekering/kortlopende-reisverzekering

Europa/werelddekking 
Voor alle Europese landen en niet-Europese landen aan de Middelllandse Zee (Tunesië, Marokko en Egypte) heeft u een reisverzekering met Europadekking nodig.

Tips bij beschadiging, verlies of diefstal
Bij beschadiging, verlies of diefstal van bagage:
-laat bij vermissing/beschadiging tijdens (openbaar)vervoer een schriftelijke verklaring (P.I.R. Property Irregularity Report) opmaken door de vervoerder en in andere gevallen door de reis-/hotelleiding.
-doe bij verlies of diefstal ook altijd aangifte bij de plaatselijke politie en vraag om een schriftelijk bewijs.
-bewaar beschadigde artikelen tot na de schadeafwikkeling.

In de verzekeringsvoorwaarden worden eisen aan uw voorzichtigheid gesteld, zoals:
-vervoer geld, kostbaarheden en reisdocumenten als handbagage (doe dit ook met uw medicijnen).
-laat nooit geld, kostbaarheden en reisdocumenten onbeheerd achter, bijvoorbeeld op het strand tijdens het zwemmen in zee.
-laat in principe geen bagage in een vervoermiddel achter. Neem handzaam in koffers en tassen verpakte bagage altijd mee naar het logiesverblijf, zélfs bij een enkele overnachting.
-diefstal van geld en reisdocumenten uit een vervoermiddel is niet gedekt.

Wat te doen bij problemen op reis
U dient, o.a. voor toestemming tot het maken van extra kosten, in ieder geval direct telefonisch contact op te nemen met SOS International in Amsterdam (+31-206515777), zoals bij:
-ongeval, ernstige ziekte of ziekenhuisopname.
-noodgedwongen eerdere terugkeer naar huis.
-uitval van het privé-vervoermiddel.
Houd uw reisverzekeringspolis bij de hand en noteer vooraf plaatsnaam en telefoonnummer waarop u te bereiken bent, als u SOS International belt. Uw factuurnummer is tevens polisnummer indien de reisverzekering, bedragen en reisduur staan vermeld.

Wat te doen om eventuele schade te claimen op de annuleringsverzekering
U dient contact op te nemen met Sunweb Sports & Events op 088 - 10 30 750 of via de mail info@sunwebsportsevents.nl. U ontvangt van Sunweb Sports & Events een schadeformulier. Vul het formulier in, zet uw handtekening eronder en stuur het naar de Europeesche Verzekeringen. Tip: Voeg originele nota’s, garantiebewijzen, verklaringen en andere bewijzen bij. Hoe vollediger u de schade omschrijft en bewijzen verstrekt, des te sneller kan een schade vaak worden afgehandeld.

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
08:46:00 | 0,09 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch