Nederland - Kameroen | Oranje fanreis

vanaf € 39,-
  • Bezoek de WK wedstrijd in Valenciennes
  • Samen achter de OranjeLeeuwinnen
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Diverse opstapplaatsen in Nederland
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
Let op! Het is voor deze reis niet meer mogelijk om te boeken voor opstapplaatsen Hoogeveen, Zwolle, Arnhem en Eindhoven
 
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Nederland - Kameroen (Vrouwen)

"De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK, dit keer om de hoek in Frankrijk! De OranjeLeeuwinnen zijn zo ver gekomen dankzij de support van alle Oranjefans. Daarom roepen we alle Oranjefans op om samen op jacht te gaan in Frankrijk.​"  - KNVB

Programma supportersreis OranjeLeeuwinnen
Op zaterdag 15 juni zullen in de ochtend alle Oranjesupporters die deelnemen aan deze reis bij de verschillende opstapplaatsen opgehaald worden. Gezamenlijk reizen we per comfortabele touringcar naar Valenciennes, Noord-Frankrijk. Het belooft een gezellige reis te worden. Voor de liefhebbers kunnen er lunchpakketjes geregeld worden en drankjes kunnen tegen contante betaling in de touringcar gekocht worden. Rond 10:30 uur arriveren we bij het stadion, waar de spannende wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en het Kameroense dameselftal om 15:00 uur begint. Tip! Als je je tickets via de KNVB bestelt, ben je er zeker van dat je samen zit met de andere Oranjefans. Rond 20:00 uur vertrekken we terug naar de opstapplaatsen in Nederland, zodat je niks hoeft te missen van de festiviteiten voor en na de wedstrijd.

Speellocatie

De wedstrijd wordt gespeeld in het noorden van Frankrijk. Vanaf Nederland reis je gezamenlijk met andere Oranjefans per comfortabele touringcar naar de wedstrijd.
 

Stade du Hainaut

Stade du Hainaut is een stadion in de Franse stad Valenciennes en is de thuishaven van Valenciennes FC. Het stadion verving het Stade Nungesser, dat tot 2011 het vaste stadion van de club was. Het gebouw heeft een capaciteit van 25.000 bezoekers bij voetbalwedstrijden.

Opstapplaatsen en vertrektijden

Onderstaande vertrektijden zijn indicatief. Wanneer je de reisbescheiden ontvangt, zal hierin de definitieve vertrektijd vermeld staan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een opstapplaats komen te vervallen. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Opstapplaatsen
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Nederland - Kameroen
Leeuwarden
Hoogeveen
Zwolle
Arnhem
Amsterdam
Utrecht
Eindhoven
Rotterdam
Breda
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
09:31:25 | 0,08 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch