Nederland - Canada | Oranje fanreis

vanaf € 45,-
  • Bezoek de WK wedstrijd in Reims
  • Samen achter de OranjeLeeuwinnen
  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Diverse opstapplaatsen in Nederland
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Nederland - Canada (Vrouwen)

"De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK, dit keer om de hoek in Frankrijk! De OranjeLeeuwinnen zijn zo ver gekomen dankzij de support van alle Oranjefans. Daarom roepen we alle Oranjefans op om samen op jacht te gaan in Frankrijk.​"  - KNVB

Programma supportersreis OranjeLeeuwinnen
In de vroege ochtend van donderdag 20 juni worden alle Oranjesupporters die deelnemen aan deze reis bij de verschillende opstapplaatsen opgehaald worden. Gezamenlijk reizen we per comfortabele touringcar naar Reims, een stad in het noordoosten van Frankrijk. Het belooft een gezellige reis te worden. Voor de liefhebbers kunnen er ontbijtpakketjes geregeld worden en drankjes kunnen tegen contante betaling in de touringcar gekocht worden. Rond 10:30 uur arriveren we bij het stadion, waar de spannende wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en het Canadeze dameselftal om 18:00 uur begint. Tip! Als je je tickets via de KNVB bestelt, ben je er zeker van dat je samen zit met de andere Oranjefans. Na afloop van de wedstrijd vertrekken we terug naar de opstapplaatsen in Nederland. 

 

Onderstaande vertrektijden zijn indicatief. Wanneer je de reisbescheiden ontvangt, zal hierin de definitieve vertrektijd vermeld staan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een opstapplaats komen te vervallen. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Opstapplaatsen
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Nederland - Canada
Hoogeveen
Zwolle
Amsterdam
Arnhem
Utrecht
Eindhoven
Rotterdam
Breda

Stade Auguste-Delaune

Het Stade Auguste Delaune is een stadion in Reims. Het wordt vooral gebruikt voor de thuiswedstrijden van de plaatselijke voetbalclub Stade de Reims. Het stadion is gebouwd in 1935 en heeft na een aantal renovaties een capaciteit van 21.628 toeschouwers.

Tickets

De kaartverkoop voor de wedstijden van de OranjeLeeuwinnen start maandag 21 januari om 12.00 uur en eindigt op vrijdag 8 februari om 23.59 uur. Tijdens deze kaartverkoopperiode is het mogelijk om kaarten voor het Oranjevak bij te bestellen.

Om tickets te kunnen kopen dien je in het bezit te zijn van een Oranje ClubCard. Heb je nog geen Oranje ClubCard, maar wil je wel de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen in Frankrijk? Scoor hem dan nu alvast.

Zó zorg jij dat je er bij bent in Frankrijk:

  1. Vraag hier je Oranje ClubCard aan (Tip! Koop voor 15 januari).
  2. Scoor je tickets tussen 21 januari en 8 februari, wees er snel bij, want op = op!
  3. Boek de supportersreis via onze website, zodat je samen met andere Oranjefans naar de wedstrijd reist!
Wil je meer informatie over de kaartverkoop voor het WK 2019 in Frankrijk? Dan verwijzen we je graag door naar deze pagina van de KNVB. 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
14:17:34 | 0,3 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch