naar Homepagina
  1. Beleef een (sport)evenement samen met jouw personeelsvereniging!

Beleef een (sport)evenement samen met jouw personeelsvereniging!

Van een bezoek aan een wedstrijd van het Nederlands elftal tot aan een reis naar de Formule 1: Sunweb Sport & Events biedt arrangementen aan naar een groot aantal (sport)evenementen in het binnen- en buitenland.

Het organiseren van een personeelsreis neemt veel tijd in beslag. Bij Sunweb Sports & Events raden we aan om het organiseren van een groepsreis met een groot aantal deelnemers uit te besteden. Bij een reis vanaf 30 personen is het namelijk prijstechnisch beter om de reis door het team van Sunweb Sports & Events te laten organiseren. Niet alleen omdat het financieel interessant is, maar je loopt ook minder risico. Sunweb Sports & Events is aangesloten bij de ANVR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Hoe groter de groep, hoe hoger de totale reissom en hoe groter het financiële risico voor de groep. Door deze keurmerken neemt Sunweb Sports & Events het risico voor de groep uit handen.

Van het bijboeken van een hotel of diner tot aan zitplaatsen bij elkaar: de groepsreizen van Sunweb Sports & Events bieden een groot aantal bij te boeken opties. Het team van Sunweb Sports & Events bestaat uit meerdere accountmanagers die met veel enthousiasme aan de slag gaan voor een onvergetelijk personeelsuitje. Van het begin tot aan het einde blijven wij betrokken bij jullie reis. 

Moedig het Nederlands elftal of de OranjeLeeuwinnen aan
De ultieme voetbalervaring beleef je natuurlijk samen met andere Oranjefans in een stadion! Wil jij samen met je collega's een wedstrijd van het Nederlands elftal of de OranjeLeeuwinnen bijwonen? Dat kan. Als officieel reispartner van de KNVB bieden wij compleet verzorgde reizen aan naar de uit- en thuiswedstrijden van onze nationale teams. 

Bekijk alle voetbalarrangementen

Beleef de Formule 1 tijdens een Grand Prix
Het geluid van ronkende motoren, de geur van verbrand rubber en de aanblik van prachtige bolides: een Grand Prix live bijwonen is een onvergetelijke ervaring! Wil jij een race van dichtbij beleven? Samen met je collega's brengen we je naar de Grand Prix van bijvoorbeeld Oostenrijk of België. Boek hieronder jouw compleet verzorgde Formule 1 arrangement.

Bekijk alle formule 1 arrangementen

Een fantastisch concert met je collega's
Een geheel verzorgde avond uit met je collega's boek je bij Sunweb Sports & Events. Als vervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE brengen wij jaarlijks duizenden muziekliefhebbers naar dit succesvolle evenement in de grootste kroeg van Nederland. Ook een bezoek aan een concert uit de "Groots" concertreeks van Guus Meeuwis regelen wij graag voor je. Uiteraard inclusief busvervoer voor jouw groep en zitplaatsten bij elkaar. 

Bekijk alle concertarrangementen

Wil jij ook een (sport)evenement met jouw personeelsvereniging bezoeken? Neem dan contact op met één van de accountmanagers. Bel naar 085-0868300 of stuur een mailtje naar info@sunwebsportevents.nl. We geven je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.
 
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
07:08:54 | 0,08 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch