naar Homepagina
  1. Maak kennis met onze partners

Maak kennis met onze partners

Wij werken samen met een aantal partners. Deze partners zijn voor ons onmisbaar en maken het mogelijk om een divers aanbod aan sportarrangementen aan te bieden.
 
KNVB-Combi-logo-2018.jpg KNVB
Sunweb is sinds 2014 reispartner van de KNVB. Vanuit dit partnerschap verzorgen wij de reizen voor alle vertegenwoordigende teams, het bestuur en de sponsors. Tevens organiseren wij, indien gevraagd, het verblijf voor de tegenstanders van de teams.
Daarnaast is Sunweb Sports & Events er voor alle Oranjefans die een wedstrijd willen bezoeken; voor de vaste supporters die het Nederlands elftal overal ter wereld volgen, voor de fans die alleen tijdens een eindtoernooi betrokken zijn, maar ook voor de supporters van bijvoorbeeld de OranjeLeeuwinnen of Jong Oranje. Samen met de KNVB organiseren we reizen naar wedstrijden en vergroten we de Oranjebeleving onder fans. Deze reizen zijn voor zowel groepen als individuele supporters geschikt.
 
   
team-sunweb.png Team Sunweb
Sunweb is de hoofdsponsor van wielerploeg Team Sunweb. Haar grootste succes behaalde de ploeg in 2017 met de winst van Tom Dumoulin in de Ronde van Italië. Ook de resultaten van 2018 liegen er niet om: Dumoulin nam bij de Giro d'Italia én de Tour de France een zilveren plak in ontvangst. Voor de wielerfans bieden we diverse arrangementen aan naar de drie Grote Rondes in het wielrennen: de Tour de France, Giro d'Italia en La Vuelta. Daarnaast maken we in onze exclusieve Sunweb Rides mogelijk om zélf te ervaren hoe het is om een etappe van de Tour de France te fietsen!
 
   
woordbeeld_TeamNL_oranje.png Official Supplier TeamNL
Topsport is pure beleving! Vanuit die ideologie werken NOC*NSF en Sunweb vanaf 2019 samen om TeamNL en fans dichter bij elkaar te brengen. Als Official Supplier van Team NL bieden we supportersreizen aan naar evenementen binnen de verschillende takken van sport. Samen zorgen we voor volle Oranjetribunes en beleving onder de fans bij de mooiste sportwedstrijden.

Zo ook bij de Olympische Spelen. De allerbeste sporters van de wereld, overweldigende emoties en onvergetelijke momenten: in de zomer van 2020 komt alles samen Tokyo. Sunweb en NOC*NSF bundelen de krachten en nemen fans mee op reis naar het grootste sportevenement ter wereld.
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
07:03:02 | 0,09 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch