Paralympische Spelen | Ticket Only

  • Authorised Ticket Reseller in Nederland
  • Vraag eenvoudig losse wedstrijdtickets aan
  • Support TeamNL tijdens de Paralympische Spelen
Paralympische Spelen | Ticket Only

Wil jij ook graag onze Paralympische sporters steunen in Tokyo? Dat kan! Als Authorised Ticket Reseller van de Paralympische Spelen kunnen wij op aanvraag tickets voor je reserveren. Geef in het aanvraagformulier aan voor welke sport je tickets wilt reserveren. Bij het opmerkingenveld kun je vermelden op welke datum je tickets wilt reserveren. Na het ontvangen van de aanvraag nemen wij telefonisch contact op om de aanvraag met je door te spreken. 

Let op! De tickets zijn op aanvraag. Wanneer de aanvraag akkoord komt, dan is de boeking definitief en is het niet mogelijk om de tickets kosteloos te annuleren. 


Aanvraagformulier

Paralympische Spelen | Ticket Only

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Kies zelf welke wedstrijdtickets jij wilt aanvragen

Jij kiest zelf welke tickets jij graag wilt aanvragen voor de Paralympische Spelen. Vul hiervoor het aanvraag formulier in. 

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Paralympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Paralympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
09:45:31 | 0,51 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch