naar Homepagina
  1. Over Sunweb Sports & Events

Over Sunweb Sports & Events

Trainen, trainen en nog eens trainen. Niet stoppen voordat je het beste uit jezelf of je team hebt gehaald. Je werkt toe naar dat ene moment – die ene wedstrijd. En dan… is het erop of eronder! Sport gaat over winnen, over verliezen, maar belangrijker nog: over meedoen. En dat is waarom wij sport zo leuk vinden. Sport belééf je. Niet alleen als sporter, maar ook als toeschouwer. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen die beleving kunnen voelen en daarom hebben wij één doel: fans dichterbij topsport brengen.

Een gevoel van trots
Door samen te werken met de KNVB, Team Sunweb en NOC*NSF geven wij aan deze wens handen en voeten. Naast het organiseren van reizen voor TeamNL fans, verzorgen wij de reizen voor de sporters, staf en familie. Als Sunweb Sports & Events zijn we trots dat we op deze manier een steentje mogen bijdragen aan wereldwijde sporttoernooien als Wereldkampioenschappen Voetbal, Olympische Spelen, Grand Slam toernooien en Grand Prix races.

Maar, wanneer we het hebben over fans en beleving, dan gaat dat ook verder dan sport. Wij zijn de officiële vervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE, Borsato De Kuip en de GROOTS concertreeks van Guus Meeuwis. Stuk voor stuk prachtige evenementen, waar je een onvergetelijke avond beleeft met je vrienden, familie of collega’s.   

Leer ons kennen
Onze nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwtjes en arrangementen. Heb je nog vragen of kunnen we jou ergens anders bij helpen? Stuur dan een mail naar info@sunwebsportsevents.nl of neem telefonisch contact met ons op via 088 - 10 30 750 - We staan je graag te woord!
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
10:02:33 | 0,19 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch