naar Homepagina
  1. Over Sunweb Sports & Events

Over Sunweb Sports & Events

Sunweb Sports & Events is dé partner voor elk bijzonder (sport)evenement met collega’s, familie, vrienden of relaties. Als reispartner van de KNVB zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van diverse arrangementen naar de wedstrijden van het Nederlands elftal in binnen- en buitenland en naar de thuiswedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Daarnaast zijn wij officiële vervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE! en de "Groots" concerten van Guus Meeuwis. Wij bieden hiervoor diverse groepsarrangementen aan.

Maak kennis met Sunweb Sports & Events:

  • De mooiste evenementen
  • Arrangementen voor zowel individuen als groepen
  • Persoonlijk contact met onze medewerkers
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Officiële entreekaarten

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk

Geen enkele groep is hetzelfde en geen enkele groep heeft dezelfde wensen. Om uw groep beter te kunnen helpen, vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met u over het arrangement. Heeft u specifieke wensen of andere dingen waar wij rekening mee kunnen houden, dan horen wij dat graag.

Nieuw: Individueel aanbod!

Sunweb Sports & Events is al geruime tijd vertrouwd partner voor personeelsverenigingen, vriendengroepen en andere grote gezelschappen naar bijzondere (sport)evenementen. Echter, sinds dit jaar kunt ook voor arrangementen met kleinere gezelschappen bij ons terecht! Dus of u nu met uw hele voetbalvereniging naar een wedstrijd wilt of enkel met uw beste vrienden naar de Formule 1, bij ons bent u voortaan voor beide mogelijkheden aan het juiste adres!

Uitbreiding van aanbod

Wij kunnen u al veel verschillende arrangementen aanbieden naar de tofste evenementen in binnen- én buitenland. Ons productteam blijft ondertussen druk bezig met het bedenken van nieuwe arrangementen, zodat ons arrangement ieder jaar een stukje groter wordt! Heeft u zelf een leuk idee voor ons? Laat het ons weten!

Op de hoogte blijven van kortingen en evenementen

Onze digitale nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwtjes en arrangementen. Interesse? U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden!

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
07:49:17 | 0,18 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch