naar Homepagina
  1. Open sollicitatie voor professionals met passie voor sport 

Open sollicitatie voor professionals met passie voor sport 

Wie zijn wij?
Sunweb Sports & Events is een reisorganisatie gericht op sportreizen. Ons doel is om fans dichter bij de topsport te brengen. Dit doen wij onder andere vanuit ons partnership met de KNVB voor wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen, Jong Oranje, etc. Maar ook rondom ons wielerteam Team Sunweb. Naast sportreizen bieden we arrangementen aan naar grootschalige evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE en Formule 1 races.

Profiel
Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen welke een passie hebben voor sport en graag mee willen werken om ons doel te behalen. Dit varieert van commerciële functies tot (online) marketing tot reisbegeleiders. Heb jij interesse of denk jij dat jij in ons team past, voel je vrij een open sollicitatie in te sturen. Wellicht klikt het en kun je al snel beginnen!

Beschik jij over de volgende kenmerken?

  • Ambitieus
  • Passie voor sport
  • Punctuele en nauwkeurige werkwijze
  • Flexibele instelling
  • Ondernemend
  • Teamplayer  
Wij werken in een klein team. Het is daarom van belang dat je zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig kunt werken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die initiatief toont om zaken beter en/of efficiënter in te richten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een leuke en uitdagende functie, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt in wat je doet, een marktcomform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je geïnteresseerd? En ben je ervan overtuigd dat wij jou beter moeten leren kennen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar geesje.kooiker@sunwebsportsevents.nl, HR Sunweb Sports & Events. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. van de Hoek, managing director Sunweb Sports & Events op telefoonnummer 088 – 10 30 750.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
02:49:37 | 0,53 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch