Olympische Spelen | Ticket Only

vanaf € 25,-
  • Tijdelijk niet boekbaar
  • Authorised Ticket Reseller in Nederland
  • Boek eenvoudig losse wedstrijdtickets
  • NL-garantieticket voor geselecteerde sporten
  • Nu ook Follow My Team tickets
Let op! Je hebt 30 minuten om je boeking af te ronden.
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Kies zelf welke wedstrijdtickets je bijboekt

In onze ticketshop beslis jij zelf welke tickets jij graag wilt bijboeken voor de Olympische wedstrijden. Tijdens het boekingsproces kun je maximaal 1 ticket per persoon per wedstrijd bijboeken. De ticketshop is een aparte webshop, waardoor de ticketvoorraad kan verschillen van de voorraad die beschikbaar is voor pakketreizen.

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Olympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Olympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.

Gegarandeerd aanwezig bij Nederlandse teams

Voor de voorrondes van de teamsporten hockey, handbal en volleybal is het tot kort voor aanvang van de Olympsiche Spelen niet bekend in welke sessie het Nederlands team op bepaalde dagen zal spelen. Om jou te kunnen garanderen dat je aanwezig bent bij de wedstrijd waarin het Nederlandse team speelt, heeft Sunweb Sports & Events NL-garantietickets ontwikkeld. 

Voorbeeld*:
Op dinsdag 28-7-2020 worden er voorrondes gespeeld voor hockey door de mannen. De mogelijke sessies waarin het Nederlandse team op die dag speelt, zijn hieronder weergegeven. Wanneer je een NL-garantieticket boekt voor deze speeldag, zorgen wij ervoor dat je het wedstrijdticket voor de sessie van het Nederlandse team ontvangt!
 
Sessiecode Datum Starttijd Eindtijd  Sessie informatie Wedstrijdlocatie
TOHOC13 28-7-2020 09:30 13:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC14 28-7-2020 10:00 13:45 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC15 28-7-2020 18:30 22:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHO2807 NL GR 28-7-2020 Nog niet bekend Nog niet bekend Sessie van het Nederlands team Oi Hockey Stadium 

Let op! Zoals in het voorbeeld te zien, zijn de mogelijke sessies verspreid over de gehele dag. Houd hiermee rekening in je planning voor deze dag (c.q. andere wedstrijdbezoeken op deze dag), omdat je pas kort van te voren weet in welke sessie Nederland daadwerkelijk speelt.

Wat als het Nederlandse team uitgeschakeld wordt?
Helaas kunnen we niet voorspellen of een Nederlands team de voorrondes doorkomt en de kwart finale, halve finale en finale haalt. Indien je een NL-garantieticket voor een kwart finale of halve finale boekt en het Nederlandse team haalt deze wedstrijd niet, mag je zelf beslissen welke kwart finale of halve finale je van die dag wilt bijwonen! Tip: voor finalewedstrijden zijn er geen NL-garantietickets te boeken, omdat er maar één finale is. Wil je een finale bijwonen, kun je dus hiervoor de reguliere finale ticket kopen.

NL-garantietickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. NL-garantietickets zijn niet restitueerbaar.

*Bij dit voorbeeld is er vanuit gegaan dat het betreffende team zich plaatst voor de Olympische Spelen - hier is in de praktijk nog geen sprake van. Mocht het team zich niet kwalificeren voor deelname aan de Olympische Spelen, mag je helemaal zelf bepalen welke vervangende sessie je op deze speeldag wilt bijwonen.

Support jouw favoriete team tijdens de Olympische Spelen

Kwalificaties en lotingen voor teamsporten vinden meestal plaats in de maanden of weken voorafgaand aan de Olympische Spelen. Om tickets voor de Nederlandse teams te garanderen zijn er Follow My Team pakketten die exclusief door Sunweb Sports & Events worden aangeboden.

Er zijn twee soorten Follow My Team pakketten:

Voorrondes
Dit pakket bevat tickets voor alle groepswedstrijden van het Nederlandse team in de voorrondes van het toernooi.

Finales
Dit pakket bevat tickets voor de knock-out fase van kwartfinales, halve finales en finales. Deze tickets zijn alleen geldig zolang het Nederlands team actief is tijdens het toernooi. Bij uitschakeling vervallen deze tickets.

Hieronder vind je een overzicht van de aan Sunweb Sports & Events toegewezen Follow My Team pakketten van de Nederlandse teamsporten die zich hebben geplaatst of waarvan dat op dit moment nog onbekend is.

Let op! Indien je een ticket hebt gereserveerd en het betreffende team plaatst zich niet voor de Olympische Spelen, dan wordt het pakket geannuleerd en de kosten geretourneerd.

Sport Mannen/Vrouwen Voorrondes/Finales Aantal tickets in pakket Kosten
Waterpolo Mannen Voorrondes 5 € 381
Waterpolo Mannen Finales 3 € 348
Waterpolo Vrouwen Voorrondes 4 € 315
Waterpolo Vrouwen Finales 3 € 348
Voetbal Vrouwen Voorrondes 3 € 179
Voetbal Vrouwen Finales 3 € 425
Handbal Mannen Voorrondes 5 € 288
Handbal Mannen Finales 3 € 274
Handbal Vrouwen Voorrondes 5 € 288
Handbal Vrouwen Finales 3 € 274
         
         
         
         

 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
04:58:47 | 0,95 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch