Olympische Spelen | Periode 2 - Pakket brons

  • Tijdelijk niet boekbaar
  • 5-daagse vliegreis, vertrek maandag 27 juli
  • Retourvlucht Amsterdam - Narita per KLM
  • Verblijf in hotel Kuretake-Inn Tokyo Funabori**
  • Wedstrijdtickets eenvoudig bij te boeken
Selecteer hieronder je reisgezelschap en bepaal de kamerindeling. Let op! In dit hotel zijn alleen 1- en 2-persoonskamers aanwezig. Er dient minimaal één persoon boven de 18 jaar per kamer geboekt te worden.
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Maandag 27 juli

Om 14.40 uur vertrek je met een rechtstreekse vlucht per KLM vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de Japanse hoofdstad, Tokyo! 
De vliegreis duurt circa 11 uur. Het is in Tokyo 7 uur later dan in Nederland, je overnacht hierdoor in het vliegtuig.

Dinsdag 28 juli

Om 08.40 uur (lokale tijd) land je op luchthaven Tokyo Narita. In de aankomsthal staat onze reisbegeleiding je al op te wachten. Je ontvangt een welkomstenveloppe en wordt naar de juiste transferbus verwezen. De transfer brengt je naar hotel Kuretake-Inn Tokyo Funabori. Hier verblijf je drie nachten op basis van logies en ontbijt. Bij aankomst in het hotel, kun je je bagage kwijt in de bagage opslag. Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
 
De rest van de middag en avond kun je vrij invullen. Zo zou je bijvoorbeeld al een eerste wedstrijd kunnen bijwonen!

Woensdag 29 juli

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Donderdag 30 juli

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Vrijdag 31 juli

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en staat de transferbus klaar bij het hotel om je naar de luchthaven te brengen. Om 13.45 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Tokyo Narita naar Amsterdam Schiphol.
De vliegreis duurt circa 11,5 uur. Om 18.15 uur (lokale tijd) land je in Amsterdam en zit deze bijzondere reis erop!
 
Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Hotelinformatie

Doordat de heenvlucht een nachtvlucht betreft, verblijf je tijdens deze reis drie nachten in hotel Kuretake-Inn Tokyo Funabori. Het verblijf is inclusief ontbijt. 

De prijs per persoon is gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. Het is ook mogelijk om te verblijven in een eenpersoonskamer, hiervoor wordt in het boekingsproces een toeslag gerekend.

Hotel Kuretake-Inn Tokyo Funabori **

Hotel Kuratake-Inn Tokyo Funabori ligt net buiten de Tokyo Bay Zone. Binnen 5 minuten lopen sta je op het Funabori Station, vanwaar je in 30 minuten naar Tokyo Station en in 45 minuten naar het Olympisch Stadion reist. In de directe omgeving vind je diverse restaurants en winkels. 

Je kunt 24/7 terecht bij de receptie. Er is een eenvoudige koffiebar en een restaurant waar je terecht kunt voor typische Aziatische gerechten. In het hotel kun je gebruik maken van gratis Wifi.

Voor Westerse begrippen zijn de hotelkamers in Tokyo erg klein, de kamers in Kuretake-Inn zijn 11,5 m2 groot. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed (150x200 cm, geen losse bedden), televisie en airconditioning. In de badkamer vind je een bad/douche, toilet, föhn, gratis toiletartikelen en slippers. 

Bij het verblijf is het ontbijt inbegrepen. Het ontbijt is Aziatisch en er worden voornamelijk Japanse gerechten aangeboden.

In Japan is het rookbeleid anders dan in Nederland. Het is toegestaan om in hotel Kuretake-Inn Tokyo Funabori te roken. Ook zijn niet alle kamers rookvrij. 

Is dit iets voor jou?

Tijdens de 5-daagse vliegreis van 27 juli tot en met 31 juli zou je onder andere onderstaande evenementen en wedstrijden kunnen bezoeken. Of je daadwerkelijk de tickets kunt boeken, is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van het boeken van de reis. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze er is in het ticketaanbod.

Zwemmen, diverse finales

Tot de Olympische Spelen van 2016 in Rio, wist Nederland voor geen enkele sport meer medailles in de wacht te slepen dan voor de sport zwemmen. Op 25 juli beginnen de spannende zwemwedstrijden en op 29 en 30 juli vinden er diverse finales plaats, die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Zwemmen is een indrukwekkende sport om te kijken: de constante evolutie van techniek leidt tot steeds hogere prestatieniveaus. Er werden maar liefs zeven wereldrecords geplaatst tijdens de Olympische finales in London 2012 en Rio 2016!

Judo, mixed teams

In 2016 reisde Nederland met een recordaantal van 11 judoka’s af naar de Spelen in Rio. Tijdens de Spelen in Tokyo maakt een nieuw onderdeel zijn debuut: mixed teams. In dit format bundelen teams van drie mannelijke judoka's (<73 kg, <90 kg en >90 kg) en drie vrouwelijke judoka's (<57 kg, <70 kg en >70 kg) uit de individuele competitie hun krachten om de de eerste Olympische Judo-teamkampioenen te worden! Zaterdag 1 augustus staat bij judo geheel in het teken van de gemende teams - van de voorrondes tot de finale.

Roeien, finales

Naast enorme fysieke fitheid, is succes bij roeien ook te danken aan techniek en teamwork om de maximale snelheid en afstand uit elke slag te halen. Een team moet een race tot in perfectie voorbereiden en afleggen, zodat de roeiers genoeg energie over hebben voor de beslissende laatste meters. Op zowel 29 juli als 30 juli vinden er diverse finales uit de verschillende roeidisciplines plaats. Een echte aanrader wanneer je van watersport houdt!

Paardrijden, dressuur finales

Paardensport is de enige Olympische sport waarbij mannen en vrouwen het tegen elkaar opnemen onder gelijke voorwaarden. Paardensport bestaat uit drie disciplines: dressuur, eventing en springen. Dressuur wordt beschouwd als de kunst van de paardensport en wordt gebruikt als basis voor alle andere disciplines. Het doel is om het paard te ontwikkelen tot een 'happy athlete': een soepel, ontspannen en los paard dat tevreden en oplettend is. Paard en ruiter begrijpen elkaar volledig: er is harmonie. De dressuurruiters strijden in de finale op 28 juli om de teammedailles. Een dag later, op 29 juli, worden de individuele medailles verdeeld. 

Kies zelf welke wedstrijdtickets je bijboekt

Voor jouw Olympische reis naar Tokyo beslis je zelf welke wedstrijden je bezoekt. Tijdens het boekingsproces kun je tot maximaal 6 wedstrijdtickets per persoon selecteren. Mocht je meer wedstrijdtickets willen bijboeken, dan kan dit in onze ticketshop. De ticketshop is een aparte webshop, waardoor de ticketvoorraad kan verschillen van de voorraad die beschikbaar is voor pakketreizen.

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Olympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Olympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.

Gegarandeerd aanwezig bij Nederlandse teams

Voor de voorrondes van de teamsporten hockey, handbal en volleybal is het tot kort voor aanvang van de Olympsiche Spelen niet bekend in welke sessie het Nederlands team op bepaalde dagen zal spelen. Om jou te kunnen garanderen dat je aanwezig bent bij de wedstrijd waarin het Nederlandse team speelt, heeft Sunweb Sports & Events NL-Garantie tickets ontwikkeld. 

Voorbeeld*:
Op dinsdag 28-7-2020 worden er voorrondes gespeeld voor hockey door de mannen. De mogelijke sessies waarin het Nederlandse team op die dag speelt, zijn hieronder weergegeven. Wanneer je een NL-Garantie ticket boekt voor deze speeldag, zorgen wij ervoor dat je het wedstrijdticket voor de sessie van het Nederlandse team ontvangt!
 
Sessiecode Datum Starttijd Eindtijd  Sessie informatie Wedstrijdlocatie
TOHOC13 28-7-2020 09:30 13:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC14 28-7-2020 10:00 13:45 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC15 28-7-2020 18:30 22:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHO2807 NL GR 28-7-2020 Nog niet bekend Nog niet bekend Sessie van het Nederlands team Oi Hockey Stadium 

Let op! Zoals in het voorbeeld te zien, zijn de mogelijke sessies verspreid over de gehele dag. Houd hiermee rekening in je planning voor deze dag (c.q. andere wedstrijdbezoeken op deze dag), omdat je pas kort van te voren weet in welke sessie Nederland daadwerkelijk speelt.

Wat als het Nederlandse team uitgeschakeld wordt?
Helaas kunnen we niet voorspellen of een Nederlands team de voorrondes doorkomt en de kwart finale, halve finale en finale haalt. Indien je een NL-Garantie ticket voor een kwart finale of halve finale boekt en het Nederlandse team haalt deze wedstrijd niet, mag je zelf beslissen welke kwart finale of halve finale je van die dag wilt bijwonen! Tip: voor finalewedstrijden zijn er geen NL-Garantietickets te boeken, omdat er maar één finale is. Wil je een finale bijwonen, kun je dus hiervoor de reguliere finale ticket kopen.

NL-Garantietickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. NL-Garantietickets zijn niet restitueerbaar.

*Bij dit voorbeeld is er vanuit gegaan dat het betreffende team zich plaatst voor de Olympische Spelen - hier is in de praktijk nog geen sprake van. Mocht het team zich niet kwalificeren voor deelname aan de Olympische Spelen, mag je helemaal zelf bepalen welke vervangende sessie je op deze speeldag wilt bijwonen.

Reis met een prepaid chipkaart door Tokyo

Bij onze pakketreizen naar de Olympische Spelen is een Suica-kaart, opgewaardeerd met 1500 Yen, inbegrepen. Je ontvangt deze bij aankomst op de luchthaven in Tokyo. Suica-passen werken volgens hetzelfde principe als de Nederlandse OV-chipkaart. De Suica-kaart kan niet alleen gebruikt worden op de JR-Eastlijnen, bussen en metro's in Tokyo, ook in winkels op of rond metro stations kun je kleine aankopen betalen met de passen. Zelfs sommige taxi’s kun je in Tokyo betalen met de passen. Alle mogelijkheden van de pas kun je vinden op deze website. Let op: de Suica-kaart is niet geldig op de Shinkansen.

Het openbaar vervoernetwerk in Japan is zeer uitgebreid. Het Japanse openbaar vervoer staat bekend om zijn stiptheid en ondanks dat dagelijks massa's mensen zich verplaatsen met het openbaar vervoer, voelt het vrijwel nooit chaotisch. Tijdens de Olympische Spelen bezoeken tot enkele miljoenen extra mensen Tokyo, waardoor er drukte verwacht wordt in het openbaar vervoer. Het is van belang hier voldoende rekening mee te houden in je tijdsplanning rondom de wedstrijden.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
05:15:23 | 0,56 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch