Olympische Spelen | Periode 1 - Pakket goud

  • Tijdelijk niet boekbaar
  • 6-daagse vliegreis, vertrek op 23 juli
  • Retourvlucht Amsterdam - Narita per KLM
  • Verblijf in hotel Moxy Tokyo Kinshicho****
  • Wedstrijdtickets eenvoudig bij te boeken
Selecteer hieronder je reisgezelschap en bepaal de kamerindeling. Let op! In dit hotel zijn alleen 1- en 2-persoonskamers aanwezig. Er dient minimaal één persoon boven de 18 jaar per kamer geboekt te worden.
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Donderdag 23 juli

Om 14.40 uur vertrek je met een rechtstreekse vlucht per KLM vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de Japanse hoofdstad, Tokyo! 
De vliegreis duurt circa 11 uur. Het is in Tokyo 7 uur later dan in Nederland, je overnacht hierdoor in het vliegtuig.

Vrijdag 24 juli

Om 08.40 uur (lokale tijd) land je op luchthaven Tokyo Narita. In de aankomsthal staat onze reisbegeleiding je al op te wachten. Je ontvangt een welkomstenveloppe en wordt naar de juiste transferbus verwezen. De transfer brengt je naar hotel Moxy Tokyo Kinshicho. Hier verblijf je vier nachten op basis van logies en ontbijt. Bij aankomst in het hotel, kun je je bagage kwijt in de bagage opslag. Inchecken kan vanaf 16.00 uur.
 
De rest van de middag en avond kun je vrij invullen. Zo zou je bijvoorbeeld al een eerste wedstrijd kunnen bijwonen!

Zaterdag 25 juli

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Zondag 26 juli

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Maandag 27 juli

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Dinsdag 28 juli

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en staat de transferbus klaar bij het hotel om je naar de luchthaven te brengen. Om 13.45 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Tokyo Narita naar Amsterdam Schiphol.
De vliegreis duurt circa 11,5 uur. Om 18.15 uur (lokale tijd) land je in Amsterdam en zit deze bijzondere reis erop!
 
Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Hotelinformatie

Doordat de heenvlucht een nachtvlucht betreft, verblijf je tijdens deze reis vier nachten in hotel Moxy Tokyo Kinshicho. Het verblijf is inclusief ontbijt. 

De prijs per persoon is gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. Het is ook mogelijk om te verblijven in een eenpersoonskamer, hiervoor wordt in het boekingsproces een toeslag gerekend.

Hotel Moxy Tokyo Kinshicho ****

Hotel Moxy Tokyo Kinshicho ligt aan de rand van de Heritage Zone. Op 10 minuten loopafstand ligt Kinshicho Station vanwaar je de bus, metro of trein kunt pakken naar een van de vele wedstrijdlocaties. Vanaf Kinshicho Station reis je in 30 minuten naar het Olympisch Stadion en Tokyo Station bereik je binnen 10 minuten. In de directe omgeving vind je diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

In dit hotel word je steeds opnieuw verrast: zo is de receptie tevens een bar, speelt er wekelijks een DJ in de lounge-huiskamer en kun je sporten in de fitnessruimte. Voor een lunch of diner kun je terecht in de Moxy Bar & Lounge. Daarnaast is er een Noodle station en een Grab and Go station voor een snelle hap. In het hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Het gehele hotel is rookvrij.

De kamers (max. 16 m2) in het hotel zijn uitgerust met een televisie, airco en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een föhn De kamers hebben twee aparte bedden van 110x203 cm.
 
Bij het verblijf is het ontbijt inbegrepen. Dagelijks wordt er een ontbijt, met voornamelijk Aziatische gerechten, in buffetvorm geserveerd.

Is dit iets voor jou?

Tijdens de 6-daagse vliegreis van 23 juli tot en met 28 juli zou je onder andere onderstaande evenementen en wedstrijden kunnen bezoeken. Of je daadwerkelijk de tickets kunt boeken, is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van het boeken van de reis. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze er is in het ticketaanbod.

Openingsceremonie

Het begin van de Olympische Spelen wordt gevierd met de gebruikelijke openingsceremonie, welke om 20.00 uur (lokale tijd) zal beginnen. De openingsceremonie van de Olympische Spelen is uitgegroeid tot een waar spektakel, waarbij het ontsteken van het Olympische Vuur het hoogtepunt is. Bovendien is het een mogelijkheid voor het thuisland, Japan, om indruk op de wereld te maken met een geweldige show.

Skateboarding, finales

Nieuw op de Olympische Spelen: skateboarden! In Tokyo wordt er voor het eerst gestreden om medailles in de verschillende onderdelen: “Street” en “Park”. In verschillende leeftijdscategorieën laten zowel dames als heren de toeschouwers genieten van spectaculaire tricks in een echte festivalsfeer! Het onderdeel "Street" vindt plaats op 26 juli (mannen) en 27 juli (vrouwen). Zit bij de eerste Olympische Medailles binnen deze sport er eentje met een Oranje randje?

Hockey, voorrondes

De Nederlandse hockeyers staan op de kaart bij de Olympische Spelen! Wist jij dat Nederland maarliefst zeventien Olympische hockeymedailles heeft veroverd en daarmee de tweede plaats op de hockey medaillespiegel inneemt? De voorrondes van hockey beginnen op 25 juli. Tot de mannenfinale op 6 augustus en de vrouwenfinale op 7 augustus worden er bijna dagelijks wedstrijden gespeeld. Ben jij er bij om de teams aan te moedigen?

Volleybal, voorrondes

Toen Tokyo in 1964 voor de eerste keer de Olympische Spelen organiseerde, was volleybal net toegevoegd als Olympische sport. Tegenwoordig is volleybal niet meer weg te denken van de Olympische agenda. Op 25 juli starten de voorrondes van de competities voor dames en heren. Tot de finales op 8 en 9 augustus vinden er dagelijks wedstrijden plaats. Bereid je voor op snel, dynamisch en explosief volleybalspel: in wedstrijden voor heren kan de bal snelheden bereiken tot meer dan 130 km/u!

Kies zelf welke wedstrijdtickets je bijboekt

Voor jouw Olympische reis naar Tokyo beslis je zelf welke wedstrijden je bezoekt. Tijdens het boekingsproces kun je tot maximaal 7 wedstrijdtickets per persoon selecteren. Mocht je meer wedstrijdtickets willen bijboeken, dan kan dit in onze ticketshop. De ticketshop is een aparte webshop, waardoor de ticketvoorraad kan verschillen van de voorraad die beschikbaar is voor pakketreizen.

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Olympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Olympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.

Gegarandeerd aanwezig bij Nederlandse teams

Voor de voorrondes van de teamsporten hockey, handbal en volleybal is het tot kort voor aanvang van de Olympsiche Spelen niet bekend in welke sessie het Nederlands team op bepaalde dagen zal spelen. Om jou te kunnen garanderen dat je aanwezig bent bij de wedstrijd waarin het Nederlandse team speelt, heeft Sunweb Sports & Events NL-Garantie tickets ontwikkeld. 

Voorbeeld*:
Op dinsdag 28-7-2020 worden er voorrondes gespeeld voor hockey door de mannen. De mogelijke sessies waarin het Nederlandse team op die dag speelt, zijn hieronder weergegeven. Wanneer je een NL-Garantie ticket boekt voor deze speeldag, zorgen wij ervoor dat je het wedstrijdticket voor de sessie van het Nederlandse team ontvangt!
 
Sessiecode Datum Starttijd Eindtijd  Sessie informatie Wedstrijdlocatie
TOHOC13 28-7-2020 09:30 13:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC14 28-7-2020 10:00 13:45 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHOC15 28-7-2020 18:30 22:15 Hockey - Mannen voorronde Oi Hockey Stadium 
TOHO2807 NL GR 28-7-2020 Nog niet bekend Nog niet bekend Sessie van het Nederlands team Oi Hockey Stadium 

Let op! Zoals in het voorbeeld te zien, zijn de mogelijke sessies verspreid over de gehele dag. Houd hiermee rekening in je planning voor deze dag (c.q. andere wedstrijdbezoeken op deze dag), omdat je pas kort van te voren weet in welke sessie Nederland daadwerkelijk speelt.

Wat als het Nederlandse team uitgeschakeld wordt?
Helaas kunnen we niet voorspellen of een Nederlands team de voorrondes doorkomt en de kwart finale, halve finale en finale haalt. Indien je een NL-Garantie ticket voor een kwart finale of halve finale boekt en het Nederlandse team haalt deze wedstrijd niet, mag je zelf beslissen welke kwart finale of halve finale je van die dag wilt bijwonen! Tip: voor finalewedstrijden zijn er geen NL-Garantietickets te boeken, omdat er maar één finale is. Wil je een finale bijwonen, kun je dus hiervoor de reguliere finale ticket kopen.

NL-Garantietickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. NL-Garantietickets zijn niet restitueerbaar.

*Bij dit voorbeeld is er vanuit gegaan dat het betreffende team zich plaatst voor de Olympische Spelen - hier is in de praktijk nog geen sprake van. Mocht het team zich niet kwalificeren voor deelname aan de Olympische Spelen, mag je helemaal zelf bepalen welke vervangende sessie je op deze speeldag wilt bijwonen.

Reis met een prepaid chipkaart door Tokyo

Bij onze pakketreizen naar de Olympische Spelen is een Suica-kaart, opgewaardeerd met 1500 Yen, inbegrepen. Je ontvangt deze bij aankomst op de luchthaven in Tokyo. Suica-passen werken volgens hetzelfde principe als de Nederlandse OV-chipkaart. De Suica-kaart kan niet alleen gebruikt worden op de JR-Eastlijnen, bussen en metro's in Tokyo, ook in winkels op of rond metro stations kun je kleine aankopen betalen met de passen. Zelfs sommige taxi’s kun je in Tokyo betalen met de passen. Alle mogelijkheden van de pas kun je vinden op deze website. Let op: de Suica-kaart is niet geldig op de Shinkansen.

Het openbaar vervoernetwerk in Japan is zeer uitgebreid. Het Japanse openbaar vervoer staat bekend om zijn stiptheid en ondanks dat dagelijks massa's mensen zich verplaatsen met het openbaar vervoer, voelt het vrijwel nooit chaotisch. Tijdens de Olympische Spelen bezoeken tot enkele miljoenen extra mensen Tokyo, waardoor er drukte verwacht wordt in het openbaar vervoer. Het is van belang hier voldoende rekening mee te houden in je tijdsplanning rondom de wedstrijden.

Belangrijk! Nieuwe regelgeving voor reissom boven €3635,- p.p.

Voorafgaand aan de reis en tijdens de reis kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben. Een goede reis- en annuleringsverzekering zijn dan ook belangrijk. Wij willen je erop wijzen dat vanaf 1 oktober 2018 een nieuwe regeling geldig is.
 
Premielimit op de annuleringsverzekering
Indien je geboekte reis korter dan 3 maanden duurt, dan mag de maximale premie (excl. assurantiebelasting en poliskosten) niet hoger zijn dan €200,- per persoon. Hierdoor is het maximaal te verzekeren bedrag €3635,- per persoon.

Voor "Olympische Spelen | Periode 1 - Pakket goud, Periode 3 - Pakket goud en Periode 4 - Pakket brons, zilver en goud" komt de reissom per persoon boven dit bedrag uit. Dit betekent dat je onderverzekerd bent. In het geval van onderverzekering heb je bij annulering bij een verzekerde gebeurtenis, bij uitkering slechts recht op een gedeelte van de reissom.
 
Wil je meer informatie over onderverzekering? Bekijk dan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via 088 - 10 30 750.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
05:20:26 | 0,56 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch