Nederland - Wit-Rusland | Kwalificatie EK 2020

  • @ De Kuip, Rotterdam
  • Diverse arrangementen in combinatie met diner of vervoer
  • Officiële wedstrijdtickets van categorie naar keuze
  • Zitplaatsen bij elkaar
Nederland - Wit-Rusland | Kwalificatie EK 2020

Heb je interesse in een arrangement naar deze wedstrijd of wil je graag wat meer informatie? Als je hieronder je gegevens achterlaat, brengen wij jou als eerste op de hoogte van de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

Nederland - Wit-Rusland

Naar deze wedstrijd in De Kuip zullen zowel individuele arrangementen, als groepsarrangementen (vanaf 35 personen) aangeboden worden. Hieronder vind je een korte uitleg van de arrangementen. 

Ticket & Diner
Voor deze wedstrijd zullen we verschillende dinerarrangementen in of rondom De Kuip aanbieden. Voorafgaand aan de wedstrijd worden jullie gastvrij ontvangen voor het diner. Nadat jullie gegeten hebben, kunnen jullie van de wedstrijd genieten. 

Ticket & Vervoer (groepsarrangement)
Jullie worden als groep opgehaald bij een opstapplaats naar keuze (of meerdere opstapplaatsen). Indien gewenst kunnen we catering voor onderweg verzorgen. Een uur voor aanvang van de wedstrijd zullen jullie arriveren bij De Kuip. Na afloop worden jullie teruggebracht naar de opstapplaats(en).

Heb je interesse in één van de arrangementen of wil je wat meer informatie? Vul dat alvast het interesseformulier in. Wanneer er meer informatie bekend is over het arrangement, sturen wij dit je toe.

Stadion Feijenoord

De Kuip, zoals Stadion Feijenoord in de volksmond wordt genoemd, is een stadion waar vele memorabele Europacupfinales en interlands zijn gespeeld, het is het vaste decor voor de KNVB Bekerfinale én een locatie waar vele concerten plaatsvonden en waar nog steeds grote (dance)feesten plaatsvinden. Daarnaast beschikt De Kuip over een van de grootste congres- en evenementencentra van de regio Rotterdam, waar dankzij de grote diversiteit aan zalen wekelijks vele succesvolle zakelijke en/of particuliere evenementen worden gehouden.

Wedstrijdkaarten
Categorie 1: zitplaats 1e ring lange zijde vanaf rij 1 t/m 10
Categorie 2: zitplaats 1e ring hoekvak vanaf rij 1 t/m 25
Categorie 3: zitplaats 2e ring lange zijde vanaf rij 9 t/m 17
Categorie 4: zitplaats 2e ring hoekvak vanaf rij 9 t/m 17
Categorie 5: zitplaats 2e ring korte zijde vanaf rij 9 t/m 17
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
21:04:32 | 0,19 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch