Tour de France - Grand Départ in Nice | Hospitality arrangement (& VIP Ticket)

  • VIP Ticket: Tour de France Lounge tijdens Grand Départ
  • Moedig Team Sunweb aan tijdens de grootste wielerwedstrijd ter wereld
  • Meet & Greet met de wielrenners en coaches van Team Sunweb
  • Unieke belevenis achter de schermen
  • Hoogwaardige catering, live verslaggeving en entertainment
Tour de France - Grand Départ in Nice | Hospitality arrangement (& VIP Ticket)

De Tour de France start zaterdag 27 juni in Nice. Wil jij als VIP naar de start van deze grote wielerwedstrijd? Wanneer je onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult, komen wij zo snel mogelijk met een passend voorstel.


Aanvraagformulier

Tour de France - Grand Départ in Nice | Hospitality arrangement (& VIP Ticket)

Groepsinformatie
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend kom je aan in Nice en word je verwelkomt bij de afgesproken locatie. Met dit hospitality arrangement krijg je de unieke kans om de wielrenners en de medewerkers van Team Sunweb te ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Middels een transfer word je vervolgens naar de VIP Lounge gebracht die zich bij de start zone bevindt. Voordat de wedstrijd begint, is er de mogelijkheid om de Team Sunweb bus bekijken.

Zorg dat je klaar zit voor het grote spektakel: de Grand Départ van de Tour de France 2020. In de VIP Lounge wordt live verslag gegeven van de wedstrijd én heb je zicht op de start zone, waar de renners dit jaar drie keer langskomen. Je hoeft dus niets van de wedstrijd te missen! Geniet samen van hoogwaardige catering en uniek entertainment tijdens de Grand Départ van de Tour de France.
 

Ticketinformatie

Bij dit hospitality arrangement zit standaard een VIP Ticket inbegrepen die je toegang geeft tot de start zone van de Grand Départ. Hieronder vind je de omschrijving van de VIP Lounge.
 

VIP Ticket

Vanaf het VIP-deck heb je zicht op de start, waardoor je de Grand Départ perfect kunt volgen. Tijdens de wedstrijd wordt live verslag gegeven en kun je genieten van hoogwaardige catering en uniek entertainment.

Informatie over de Tour de France

De 107e editie van de Tour de France start op zaterdag 27 juni in Nice. De Franse kustplaats is ook het toneel voor de start van de tweede en derde etappe. Dit jaar bevat de Tour de France vier heuveletappes en maar liefst negen bergetappes. Na in totaal 21 loodzware etappes eindigen de renners op zondag 19 juli traditiegetrouw op de Champs-Élysées in Parijs.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
05:35:39 | 0,25 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch