La Vuelta - Hospitality arrangement

  • Beleef de finale van la Vuelta!
  • Geniet vanuit de VIP lounge van Team Sunweb
  • Meet & Greet met Team Sunweb
  • Culturele activiteit in Madrid
  • Geheel op maat gemaakt
La Vuelta - Hospitality arrangement Team Sunweb

Dit arrangement wordt helemaal op maat voor je samengesteld. Hieronder kun je je gegevens en wensen aan ons doorgeven.


Aanvraagformulier

La Vuelta - Hospitality arrangement

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet deze reis eruit?

Sinds de Vuelta vanaf 1995 in de late zomer verreden wordt, heeft de ronde meer prestige en een internationaal karakter gekregen. Voor renners die een teleurstellend resultaat hebben neergezet in de Tour de France, is dit dé ronde om het wielerseizoen alsnog goed af te sluiten. De finish van de Vuelta is op 16 september in Madrid.

De hospitality arrangementen van Team Sunweb laten u op een onvergetelijke manier de finish van de Vuelta beleven! Het voorlopige programma van het hospitaltiy arrangement is als volgt:

Ochtend
In de ochtend arriveer je op locatie. Hier zul je officieel welkom geheten worden en naderhand vindt er een culturele activiteit en lunch plaats in de prachtige hoofdstad van Spanje. 

Middag
In de middag vindt er een transfer plaats naar de exclusieve VIP-lounge van Team Sunweb, waar je de rest van de middag kunt vertoeven. Je kunt hier genieten van heerlijk eten en drinken en uniek enterainment. Tijdens de rit zal er live verslaggeving aanwezig zijn, zodat je niks hoeft te missen. Na afloop vindt er een Meet & Greet plaats met Team Sunweb en heb je de mogelijkheid om de teambus van binnen te bekijken. Vervolgens word je weer naar het ontmoetingspunt gebracht en ontvang je een speciale goodybag.

De rest van het programma bepaal je zelf... Wil je slechts een paar dagen weg? Of juist een hele week? Vertel ons over je ideale reis en wij gaan dit voor je op maat maken.
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
08:44:06 | 0,2 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch