Hammer Limburg - Hospitality arrangement

  • Bezoek de Hammer Sprint Series in Limburg
  • Neem zelf deel aan de Hammer Sprint Challenge
  • Geniet vanuit de VIP lounge van Team Sunweb
  • Unieke beleving met live verslaggeving
  • Meet & Greet met Team Sunweb
  • Geheel op maat gemaakt
Hammer Limburg - Hospitality arrangement

Dit arrangement wordt helemaal op maat voor je samengesteld. Hieronder kun je je gegevens en wensen aan ons doorgeven.


Aanvraagformulier

Hammer Limburg - Hospitality arrangement

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet deze reis eruit?

De Hammer Series is een revolutonair nieuw wielerformat. Wat is het en hoe werkt het? In 2019 bestaat de Hammer Series uit vier races, verdeeld over drie racedagen. Elke dag is er ruimte voor een andere discipline: de Hammer Climb, de Hammer Sprint en de Hammer Chase. Traditionele wielerwedstrijden hebben individuele rijders als podium- en classificatiewinnaars, maar bij de Hammer Series draait alles om de teams. 

De Hammer Sprint bestaat uit meerdere rondes die starten en finishen op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. De renners die als eerste over de finishlijn komen, krijgen punten toebedeeld. De uiteindelijke overwinning gaat naar het team dat de meeste punten heeft gehaald in alle rondes.

Hospitality programma
In de middag wordt je officieel welkom geheten in de exclusieve VIP-lounge van Team Sunweb, waar je de rest van de middag kunt vertoeven. Je kunt hier genieten van heerlijk eten en drinken en uniek entertainment. Gezamenlijk breng je een bezoek aan de Team Sunweb bus en zie je hoe de laatste voorbereidingen worden getroffen op de startzone. Tijdens de race zal er live verslaggeving aanwezig zijn, zodat je niks hoeft te missen. Na afloop van het arrangement vindt er een Meet & Greet plaats met Team Sunweb en ontvang je nog een speciale Team Sunweb goody bag.

Hammer Sprint Challenge programma
Het hospitality arrangement naar de Hammer Limburg geeft je tevens de mogelijkheid om zelf in de bandensporen van de professionals te rijden. Je kunt als team of individu deelnemen aan de Sprint Challenge.
Voor deelnemers van de Hammer Sprint Challenge begint de dag om 12.00 uur. Dit geeft alle tijd om de benodige voorbereidingen te treffen voor jouw eigen Hammer Sprint. Om 14:30 start de Hammer Sprint Challenge. Vanaf 15.00 uur sluit je aan bij het hospitality programma en kun je plaatsnemen in de exclusieve Team Sunweb VIP-lounge. De rest van het programma kun je lezen bij "hospitality programma'.
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
03:38:05 | 0,36 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch