naar Homepagina
  1. Groepsarrangementen op maat

Groepsarrangementen

Groepen van 30 tot 400 personen: geen uitdaging is ons te groot

Een groepsuitje organiseren wordt vaak gezien als een complexe en tijdrovende klus. Wij nemen je graag het werk uit handen! Sunweb Sports & Events is al jaren vertrouwd partner voor vriendengroepen, sportverenigingen en andere grote gezelschappen naar bijzondere (sport)evenementen. Wat dacht je van een bezoek aan De Vrienden van Amstel LIVE of juist een geweldige dag op het circuit van Spa-Francorchamps?

We gaan altijd op zoek naar de verschillende mogelijkheden om tot een passende oplossing voor jouw groep te komen. Jullie groepsreis wordt geheel op maat samengesteld en jullie zijn altijd verzekerd van een persoonlijk aanspreekpunt.

Wil je vrijblijvend informatie ontvangen of heb je zelf een leuk idee voor een groepsuitje? Vul dan onderstaand formulier in.

Tip! Zakelijke arrangementen
Op zakelijk gebied organiseren wij naast arrangementen voor personeelsverenigingen, ook andere bijzondere gelegenheden voor bedrijven en instanties. Hierbij kun je denken aan een buitenlandse reis waarbij je leveranciers bezoekt, een businesstrip voor sponsoren, maar ook aan een uitgebreid diner met zakenpartners bij een wedstrijd van het Nederlands elftal. Wij zorgen ervoor dat je reis een exclusief karakter krijgt, waardoor jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gezelschap.
 

Informatie omtrent arrangement
Groepsinformatie
Contactgegevens
Overige opmerkingen
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
02:00:16 | 0,06 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch