naar Homepagina
  1. Groepsuitje organiseren? Geen uitdaging is ons te groot!

Groepsuitje organiseren? Geen uitdaging is ons te groot!

Een groepsuitje organiseren wordt vaak gezien als een complexe en tijdrovende klus. Sunweb Sports & Events is vertrouwd partner voor vriendengroepen, sportverenigingen en andere grote gezelschappen naar bijzondere (sport)evenementen. Of het nou om een groep van 30 personen gaat of een groep van 400 personen: wij nemen dit werk graag uit handen! Wat dacht je van een bezoek aan De Vrienden van Amstel LIVE of juist een geweldige dag op het circuit van Spa-Francorchamps?
 
Wij gaan altijd op zoek naar de verschillende mogelijkheden om een passend reisvoorstel voor jouw groep te maken.  Jullie reis wordt geheel op maat samengesteld en jullie zijn altijd verzekerd van een persoonlijk aanspreekpunt. Wil je vrijblijvend informatie ontvangen of heb je zelf een leuk idee voor een groepsuitje? Klik dan snel op de onderstaande button, vul het formulier in en wij gaan voor je aan de slag!
 
Tip! Zakelijke arrangementen
Op zakelijk gebied organiseren wij naast arrangementen voor personeelsverenigingen, ook bijzondere reizen en uitstapjes voor bedrijven en instanties. Denk hierbij aan een buitenlandse reis waarbij je leveranciers bezoekt, een businesstrip voor sponsoren, maar ook een uitgebreid diner met zakenpartners bij een wedstrijd van het Nederlands elftal. Wij zorgen ervoor dat je reis een exclusief karakter krijgt, waardoor jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gezelschap.


Reisvoorstel-aanvragen.png
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
01:04:51 | 0,05 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch