Groepsarrangement Grand Prix Duitsland 2019

  • Als eerste op de hoogte van de mogelijkheden!
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Diverse opstapplaatsen door heel Nederland
Met minder dan 20 personen? Klik hier!

De voorlopige Formule 1 kalender voor 2019 is bekendgemaakt. Wil jij naar deze GP met je beste vrienden of de hele personeelsvereniging? Wanneer je onderstaand interesseformulier invult, houden wij jou als eerste op de hoogte van de mogelijkheden!


Klik dan op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Aanvraagformulier

Groepsarrangement Grand Prix Duitsland 2019

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag er uit?

De Grand Prix van Duitsland wordt verreden op de Hockenheimring. Om er voor te zorgen dat jullie niks van het spektakel op het circuit hoeven te missen, wordt er in de zeer vroege ochtend vertrokken naar het circuit in Baden-Württemberg. Hier zullen jullie om ca. 08:00 uur 's ochtends arriveren.  

Nadat er in de loop van de ochtend verschillende activiteiten hebben plaatsgevonden op het circuit, zal de spectaculaire strijd tussen de F1-coureurs losbarten om 15:10 uur. Wie gaat er met de Grote Prijs van Duitsland vandoor? Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland waar jullie in de late avond aan zullen komen.      

 

Hockenheimring

Al sinds 1951 worden er Formule 1 Grand Prix races gehouden in Duitsland. Eerst vooral op de Nordschleife van de Nürburgring, maar de laatste jaren steeds vaker op de Hockenheimring. Het circuit van Hockenheim stond vroeger bekend om zijn lange rechte stukken, maar heeft een grote metamorfose ondergaan in de loop van de tijd. In 2002 is de baan nog flink verbouwd om de coureurs meer inhaalkansen te geven en de snelheid iets te verlagen. Deze veranderingen aan het circuit maakten het ook een stuk overzichtelijker voor de fans, die nu ook meer plekken hebben om te zitten.

Tickets & Prijzen

Groepsarrangement 
  • Groepsarrangement inclusief busreis vanaf €59,- per persoon
Innentribune B
De Innentribune B bevindt zich aan de binnenkant van de ring, vlak voor de Sachskurve. De tribune heeft genummerde zitplaatsen, wij zorgen er voor dat jullie bij elkaar zitten. Met een ticket voor deze tribune heb je daarnaast ook automatisch toegang tot de vrije staanplaatsen op de Hockenheimring.
  • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Innentribune B vanaf €228,- per persoon
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
12:12:28 | 0,25 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch