Grand Prix Duitsland - Groepsarrangement

  • Op de Hockenheimring Baden-Württemberg
  • Op maat gemaakt voor jouw groep
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Eigen gekozen opstapplaats(en)
  • Maak jullie dag compleet met de Orange Experience!
Met minder dan 20 personen? Klik hier!

Wil jij met jouw vriendengroep of personeelsvereniging de Grand Prix van Duitsland bezoeken? Wij maken graag een groepsarrangement op maat voor jullie! Wanneer je onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult, komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een passend voorstel.


Klik dan op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Aanvraagformulier

Grand Prix Duitsland - Groepsarrangement

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag eruit?

De Grand Prix van Duitsland wordt verreden op de Hockenheimring. Om er voor te zorgen dat jullie niks van het spektakel op het circuit hoeven te missen, wordt er in de zeer vroege ochtend vertrokken naar het circuit in Baden-Württemberg. Hier zullen jullie om ca. 08:00 uur 's ochtends arriveren.  

Nadat er in de loop van de ochtend verschillende activiteiten hebben plaatsgevonden op het circuit, zal de spectaculaire strijd tussen de F1-coureurs losbarten om 15:10 uur. Wie gaat er met de Grote Prijs van Duitsland vandoor? Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland waar jullie in de late avond aan zullen komen.      

 

Hockenheimring

Al sinds 1951 worden er Formule 1 Grand Prix races gehouden in Duitsland. Eerst vooral op de Nordschleife van de Nürburgring, maar de laatste jaren steeds vaker op de Hockenheimring. Het circuit van Hockenheim stond vroeger bekend om zijn lange rechte stukken, maar heeft een grote metamorfose ondergaan in de loop van de tijd. In 2002 is de baan nog flink verbouwd om de coureurs meer inhaalkansen te geven en de snelheid iets te verlagen. Deze veranderingen aan het circuit maakten het ook een stuk overzichtelijker voor de fans, die nu ook meer plekken hebben om te zitten.

Tickets & Prijzen

Groepsarrangement 
  • Groepsarrangement inclusief busreis vanaf €63,- per persoon
Orange Experience
Beleef de Orange Experience op de Hockenheimring! Herinner jij je de bomvolle oranje tribune tijdens de Grand Prix van Duitsland in 2018? Het was voor veel Nederlandse Formule 1-fans een dag om nooit te vergeten. De locatie van de Orange Experience is de Innentribune B. De Innentribune B bevindt zich aan de binnenkant van de ring, vlak voor de Sachskurve. Wat deze tribune uniek maakt is dat je vanaf de Orange Experience zicht hebt op vijf bochten én een groot videoscherm. Dit is dé plek om Max Verstappen naar een podiumplaats te juichen!
  • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Orange Experience vanaf €312,- per persoon
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
05:42:44 | 0,5 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch