Grand Prix België | Groepsarrangement

 • Dagretour Grand Prix van België 2020
 • Bezoek het legendarische circuit van Spa-Francorchamps
 • Ticket Staanplaats Brons inbegrepen (upgrade naar ticket Speed Corner tribune mogelijk)
 • Vervoer per Comfort Class touringcar voor jullie groep
 • Bepaal je eigen opstapplaatsen
Groepsarrangement Grand Prix België | Spa-Francorchamps

Wil jij met jouw vriendengroep of personeelsvereniging de Grand Prix van België bezoeken? Wij maken graag een groepsarrangement op maat voor jullie! Wanneer je onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult, komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een passend voorstel.


Klik op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Aanvraagformulier

Grand Prix België | Groepsarrangement

Groepsinformatie
Categorie tickets
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag er uit?

Bij een groepsarrangement mogen jullie zelf de opstapplaats kiezen. Willen jullie nog een extra opstappunt toevoegen dat op de route gelegen is, dan is dat uiteraard geen probleem. In de zeer vroege ochtend vertrekken jullie vanaf jullie eigen gekozen opstapplaats(en) naar het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor jullie gekomen zijn: de Grand Prix van België! Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland, waar jullie, afhankelijk van de opstapplaats, in de late avond aankomen.

 

Mogelijkheden en prijzen

De prijzen van onze arrangementen zijn afhankelijk van jullie wensen: allereerst is de vertrekplaats bepalend en vervolgens de toegangskaart. De prijzen voor onze vervoersarrangementen gelden voor groepen vanaf 35 personen. Is de groep kleiner dan 35 personen? Dan maken wij graag een voorstel op maat!
 
Vervoersregio's Postcodes beginnend met:
Regio I 40 t/m 42, 50 t/m 66
Regio II 10 t/m 14, 20 t/m 39, 43 t/m 49. 67 t/m 76, 81
Regio III 15 t/m 19, 77 t/m 80, 82 t/m 99


Staanplaats Brons
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Brons vanaf €189,- per persoon bij vertrekregio 1
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Brons vanaf €194,- per persoon bij vertrekregio 2
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Brons vanaf €199,- per persoon bij vertrekregio 3
Speed Corner tribune
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Speed Corner tribune vanaf €248,- per persoon bij vertrekregio 1
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Speed Corner tribune vanaf €253,- per persoon bij vertrekregio 2
 • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Speed Corner tribune vanaf €258,- per persoon bij vertrekregio 3
Natuurlijk kunnen we jullie groepsuitje zo bijzonder mogelijk maken als jullie zelf willen. Neem voor de mogelijkheden eens contact op met ons via 088 - 10 30 750.

Ticketinformatie

Bij deze reis zit standaard geen ticket inbegrepen. Je kunt in het boekingsproces tickets bijboeken. Hieronder vind je de omschrijving van de verschillende ticketcategorieën.

Speed Corner tribune

De Speed Corner tribune zorgt voor extra beleving, door de geweldige ligging. De tribune bevindt zich namelijk aan het einde van de negende bocht, waar ze met zo’n 195 km per uur uit rijden en vervolgens snelheden van boven de 300 km per uur behalen, voordat ze weer afremmen om bocht 10 in te gaan. Deze onoverdekte tribune heeft genummerde zitplaatsen.

Staanplaats Brons

Met een staanplaats Brons ticket heb je toegang tot een groot deel van het circuit waardoor je zelf je plek uit kunt kiezen. Je mag onder andere een klapstoel en eten en drinken meenemen, waardoor je optimaal kunt genieten van deze dag. Op meerdere plaatsen zijn grote videoschermen geplaatst, zodat je niks van de race hoeft te missen. Er zijn zelfs enkele tribunes aanwezig waar je toegang tot hebt met je staanplaats Brons ticket.

Circuitinformatie

Benieuwd waar de Grand Prix van België verreden wordt? Je leest het hier.

Circuit van Spa-Francorchamps

Dit circuit wordt door veel coureurs als het mooiste circuit ter wereld beschouwd. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, die buiten de wedstrijddagen open stonden voor het gewone verkeer. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
11:51:32 | 0,37 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch