Groepsarrangement Grand Prix België 2019

  • Op maat voor jouw groep
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Tickets voordelig bij te boeken
  • Eigen gekozen opstapplaats(en)

De voorlopige Formule 1 kalender voor 2019 is bekendgemaakt. Wil jij naar deze GP met je beste vrienden of de hele personeelsvereniging? Wanneer je onderstaand interesseformulier invult, houden wij jou als eerste op de hoogte van de mogelijkheden!


Klik dan op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Aanvraagformulier

Groepsarrangement Grand Prix België 2019

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag er uit?

In de zeer vroege ochtend vertrekken jullie naar het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor jullie gekomen bent: de Grand Prix van België, oftewel dé 'thuisrace' voor Max Verstappen! Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland waar jullie in de late avond aan zullen komen.   
 

Tickets & Prijzen

Groepsarrangement 
  • Groepsarrangement inclusief busreis vanaf €49,- per persoon
Staanplaats Brons
Met een staanplaats Brons heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. De blauwe delen op de afbeelding geven de staanplaatsen Brons weer. Maak het jezelf gemakkelijk deze dag en neem bijvoorbeeld een klapstoel, draagbare radio en eten & drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! 
  • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Bronze vanaf €243,- per persoon
Speed Corner Tribune
De Speed Corner ligt aan het einde van de negende bocht. Daaruit kunt je de F1-auto's op maximumsnelheid bewonderen in de afdaling dat tot de dubbele linkse leidt zonder de rest van de race te missen dankzij het scherm. Echt een spectaculaire plek om de Grand Prix van België bij te wonen!
  • Groepsarrangement inclusief Busreis & Ticket Speed Corner Tribune vanaf €278,- per persoon
Een extra bijzonder groepsuitje? Bij ons kun je tevens tickets Silver of Gold aanvragen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 088 - 10 30 750.

Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Stavelot, Malmedy en Spa, wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. In 1979 werd het vernieuwde circuit van 7 km lengte in gebruik genomen. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, open voor het gewone verkeer buiten de wedstrijddagen. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
13:13:25 | 0,27 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch