Groepsarrangement Frankrijk-Nederland

  • Eerste Nations League wedstrijd!
  • Officiële wedstrijdkaarten
  • Inclusief vluchten, hotel en transfers
  • Compleet voor uw groep op maat gemaakt
Groepsarrangement Frankrijk - Nederland

Hieronder kunt u uw gegevens en voorkeuren invullen. Zodra de speelstad bekend gemaakt is, zullen wij u zo snel mogelijk een voorstel sturen.


Offerte formulier

Groepsarrangement Frankrijk-Nederland

Groepsinformatie
Informatie omtrent uw gewenste arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Frankrijk - Nederland

De Nations League is een nieuwe voetbalcompetitie voor nationale teams en wordt voortaan elke twee jaar gehouden. Bij dit nieuwe toernooi van de UEFA is het onder andere mogelijk om tickets voor het EK van 2020 te verdienen.

Bij de loting heeft het Nederlands elftal met Frankrijk en wereldkampioen Duitsland twee loodszware tegenstanders getroffen. Voor Oranje zal de Nations League starten in september met een uitduel in en tegen Frankrijk. De wedstrijd zal gespeeld worden op 9 september. De locatie is nog niet bekend. 

Nederland speelde recent maar liefst vier keer in korte tijd tegen de Fransen. De laatse keer zal bij menig fan nog vers in het geheugen staan, dit was de kansloze 4-0 nederlaag in Parijs in de WK-kwalificatie. Destijds werd er nog gespeeld onder leiding van bondscoach Dick Advocaat. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen aan Ronald Koeman.  

Sunweb Sports & Events biedt groepsarrangementen (vanaf 20 personen) aan naar deze wedstrijd. Wilt u met uw vrienden of familie een paar dagen ertussenuit en deze wedstrijd beleven? Of wilt u een écht bijzonder uitje voor uw voetbalteam organiseren? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel op maat.
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
19:38:16 | 0,37 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch