Groepsreis Frankrijk - Nederland

  • Compleet voor uw groep op maat gemaakt!
  • Incl. wedstrijdticket categorie naar keuze
  • Naar uw wens: incl. vervoer, hotel en transfers
  • Exclusief voor jullie groep of team
Groepsreis op maat (vanaf 20 personen)

Hieronder kunt u uw gegevens en voorkeuren invullen. Vertel ons uw wensen en wij sturen u zo spoedig mogelijk een voorstel op maat.


Aanvraagformulier

Groepsreis Frankrijk - Nederland

Groepsinformatie
Informatie omtrent arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Frankrijk - Nederland

De Nations League is een nieuwe voetbalcompetitie voor nationale teams en wordt voortaan elke twee jaar gehouden. Bij dit nieuwe toernooi van de UEFA is het onder andere mogelijk om tickets voor het EK van 2020 te verdienen.

Bij de loting heeft het Nederlands elftal met Frankrijk en wereldkampioen Duitsland twee loodzware tegenstanders getroffen. Voor Oranje zal de Nations League starten in september met een uitduel in en tegen Frankrijk. De wedstrijd zal gespeeld worden op 9 september. De locatie is nog niet bekend. 

Nederland speelde recent maar liefst vier keer in korte tijd tegen de Fransen. De laatse keer zal bij menig fan nog vers in het geheugen staan, dit was de kansloze 4-0 nederlaag in Parijs in de WK-kwalificatie. Destijds werd er nog gespeeld onder leiding van bondscoach Dick Advocaat. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen aan Ronald Koeman.  

Sunweb Sports & Events biedt groepsarrangementen (vanaf 20 personen) aan naar deze wedstrijd. Wilt u met uw vrienden of familie een paar dagen ertussenuit en deze wedstrijd beleven? Of wilt u een écht bijzonder uitje voor uw voetbalteam organiseren? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel op maat.
 

Stade de France

Het Stade de France ligt in de voorstad Saint-Denis, ten noorden van Parijs. Het is het grootste stadion van Frankrijk. Naast voetbalwedstrijden wordt dit stadion ook regelmatig gebruikt voor rugby, atletiek en muziekconcerten. Het stadion biedt plaats aan maar liefst 81.338 toeschouwers.
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
23:48:02 | 0,45 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch