Groepsarrangement Formule 1 - Duitsland

  • Terug op de Formule 1 kalender!
  • Spectaculaire race op technisch circuit
  • Luxe touringcar exclusief voor uw groep
  • Kies uw eigen opstapplaats(en)
  • Toegangskaarten Innentribune B voordelig bij te boeken
Bent u met minder dan 20 personen?
Klik dan op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Offerte formulier

Groepsarrangement F1 Duitsland

Groepsinformatie
Informatie omtrent uw gewenste arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag er uit?

De Grand Prix van Duitsland wordt verreden op de Hockenheimring. Om er voor te zorgen dat u niks van het spektakel op het circuit hoeft te missen, wordt er in de zeer vroege ochtend vertrokken vanuit de opstapplaatsen naar het circuit in Baden-Württemberg. Hier zult u om ca. 08:00 uur 's ochtends arriveren.  

Nadat er in de loop van de ochtend verschillende activeiten hebben plaatsgevonden op het circuit, zal de spectaculaire strijd tussen de F1-coureurs losbarten om 15:10 uur. Wie gaat er met de Grote Prijs van Duitsland vandoor? Na afloop van de race vertrekt u weer naar Nederland waar u in de late avond aan zult komen.      

 

Hockenheimring

Al sinds 1951 worden er Formule 1 Grand Prix races gehouden in Duitsland. Eerst vooral op de Nordschleife van de Nürburgring, maar de laatste jaren steeds vaker op de Hockenheimring. Het circuit van Hockenheim stond vroeger bekend om zijn lange rechte stukken, maar heeft een grote metamorfose ondergaan in de loop van de tijd. In 2002 is de baan nog flink verbouwd om de coureurs meer inhaalkansen te geven en de snelheid iets te verlagen. Deze veranderingen aan het circuit maakten het ook een stuk overzichtelijker voor de fans, die nu ook meer plekken hebben om te zitten.

Prijzen

Een bijzonder uitje voor uw groep! Bezoek samen de Grand Prix van Duitsland.
Onderstaande arrangementsprijs geldt voor groepen vanaf 35 personen.   

Vervoer (zonder ticket)
Heeft uw groep al tickets bemachtigd voor deze race, maar nog geen vervoer? Wij regelen vervoer per touringcar exclusief voor uw groep. Zo kunt u heerlijk ontspannen op pad en hoeft u zich nergens druk om te maken.
  • Arrangementsprijs volwassenen: € 59,00 p.p.
Innentribune B
Onderdeel van dit arrangement is een toegangskaart voor de Innentribune B. De Innentribune B bevindt zich aan de binnenkant van de ring, vlak voor de Sachskurve (zie afbeelding). De tribune heeft genummerde zitplaatsen, wij zorgen er voor dat u met uw reisgenoten bij elkaar zit. Met een ticket voor deze tribune heeft u daarnaast ook automatisch toegang tot de vrije staanplaatsen op de Hockenheimring.
  • Arrangementsprijs volwassenen: € 239,00 p.p.
  • Arrangementsprijs kinderen: Uitverkocht
Tip! De toegangskaarten uit dit arrangement geven tevens toegang tot het circuit op zaterdag. Wilt u jullie bezoek aan de race helemaal speciaal maken? Wij kunnen een tweedaagse reis aanbieden, inclusief touringcarvervoer en hotelovernachting.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
19:28:42 | 0,24 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch