Groepsarrangement F1 - België

  • Dé thuisrace voor Max
  • Luxe touringcar exclusief voor uw groep
  • Kies uw eigen opstapplaats(en)
  • Toegangskaarten Staanplaats Brons bij te boeken!
Bent u met minder dan 20 personen?
Klik dan op de button hiernaast om ons individuele arrangement te bekijken! Bekijk arrangement!
Offerte formulier

Groepsarrangement F1 België

Groepsinformatie
Informatie omtrent uw gewenste arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag er uit?

In de zeer vroege ochtend vertrekt uw groep in een eigen touringcar vanaf de door u gekozen opstapplaats naar het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat u helemaal klaar bent en kunt genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor u gekomen bent: de Grand Prix van België, oftewel dé 'thuisrace' voor Max Verstappen! Na afloop van de race vertrekt u weer naar uw opstapplaats in Nederland waar u in de late avond aan zult komen.   


 

Prijzen

Hét groepsuitje van 2018! Bezoek met uw groep de Grand Prix van Spa-Francorchamps, dé thuisrace voor Max Verstappen. Onderstaande prijzen gelden voor groepen vanaf 35 personen.   

Vervoer (zonder ticket)
Heeft uw groep al tickets bemachtigd voor deze race, maar nog geen vervoer? Wij regelen vervoer per touringcar exclusief voor uw groep. Zo kunt u heerlijk ontspannen op pad en hoeft u zich nergens druk om te maken.

  • Arrangementprijs volwassenen: € 49,00 p.p.  

Vervoer + Staanplaats Brons
Met een staanplaats Brons heeft u toegang tot een groot deel van het circuit waarbij u vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat u de gehele race kunt volgen. De blauwe delen op de afbeelding geven de staanplaatsen Brons weer. 

  • Arrangementprijs volwassenen: Vanaf €179,- p.p. 
  • Arrangementsprijs kinderen: €89,- p.p.

Vervoer + Max Verstappen Tribune (Uitverkocht)
De unieke Spa-beleving maakt u compleet met een zitplaats op de Max Verstappen tribune! Tijdens de ‘home Grand Prix’ van Max Verstappen wordt deze speciale oranje sfeertribune opgebouwd bij het uitkomen van de bocht ‘Pouhon’ (zie oranje gedeelte op afbeelding). In deze dubbele linkerbocht bereiken de coureurs snelheden van boven de 250 km/u. Recht voor de tribune is een groot videoscherm aanwezig waar u alle overige actie van de race kunt volgen. In de buurt van de tribune zijn toiletten en eet- en drinkgelegenheden aanwezig. De Max Verstappen Tribune heeft ongenummerde zitplaatsen, wat inhoudt dat u zelf uw plek mag kiezen.

  • Arrangementsprijs volwassenen: €254,- p.p. (inclusief T-shirt en speciale goodiebag!)

Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Stavelot, Malmedy en Spa, wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. In 1979 werd het vernieuwde circuit van 7 km lengte in gebruik genomen. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, open voor het gewone verkeer buiten de wedstrijddagen. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
12:38:35 | 0,37 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch