(Groeps)arrangement Duitsland-Nederland

  • Nations League wedstrijd
  • Net over de Duitse grens in Gelsenkirchen
  • Touringcarvervoer exclusief voor uw groep
  • Inclusief officiële wedstrijdkaarten
  • Zitplaatsen bij elkaar
(Groeps)arrangement Duitsland-Nederland

Op dit moment is de kaartverkoop voor deze wedstrijd nog niet gestart. Wanneer u hieronder uw aanvraag alvast indient, ontvangt u van ons bericht zodra het arrangement beschikbaar is.

 


Offerte formulier

(Groeps)arrangement Duitsland-Nederland

Groepsinformatie
Informatie omtrent uw gewenste arrangement
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Duitsland - Nederland

De Nations League is een nieuwe voetbalcompetitie voor nationale teams en wordt voortaan elke twee jaar gehouden. Bij dit nieuwe toernooi van de UEFA is het onder andere mogelijk om tickets voor het EK van 2020 te verdienen.

Bij de loting heeft het Nederlands elftal met Frankrijk en wereldkampioen Duitsland twee loodzware tegenstanders getroffen. De laatste wedstrijd uit deze Nations League reeks zal Oranje spelen in en tegen Duitsland. Speelstadion voor het treffen is de Veltins-Arena in Gelsenkirchen, de thuishaven van FC Schalke 04. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:45 uur.

Sunweb Sports & Events biedt groepsarrangementen (vanaf 35 personen) aan naar deze wedstrijd. U bepaalt zelf waar u als groep wilt opstappen. Ruim op tijd voor aanvang van de wedstrijd zult u arriveren in Gelsenkirchen, zodat u rustig uw plaatsen op kunt zoeken en eventueel nog wat te eten en te drinken kunt halen. Na afloop van de wedstrijd vertrekt u weer terug naar uw opstapplaats, waar u in nacht zult aankomen. 
 

Veltins-Arena

De Veltins-Arena bevindt zich in Gelsenkirchen, Duitsland en wordt vooral gebruikt voor de thuiswedstrijden van voetbalclub FC Schalke 04. Voor internationale wedstrijden biedt de arena 54.142 zitplaatsen.
Naast alle voetbalwedstrijden, wordt het stadion onder andere gebruikt voor muziekconcerten.

Nations League

Wat is de Nations League?
De UEFA Nations League is een internationale voetbalcompetitie die voortaan om de twee jaar gespeeld zal worden door de 55 lidstaten van de UEFA. De Nations League is door de UEFA in het leven is geroepen om interlandvoetbal aantrekkelijker te maken. Tevens biedt het toernooi een alternatieve mogelijkheid op plaatsing voor het EK van 2020. 

Hoe werkt de Nations League?
Alle 55 landen die zijn aangesloten bij de UEFA zijn op basis van de wereldranglijst ingedeeld is vier leagues. In league A zitten de ploegen met de hoogste ranking en in league D de ploegen die het laagste staan op de ranking. Iedere league is vervolgens opgedeeld in vier poules. Oranje heeft met Duitsland en Frankrijk een zware poule getroffen.

Alle poulewedstrijden worden verdeeld over zes speelrondes in september, oktober en november 2018. Het gaat hierbij telkens om drie keer twee interlands kort achter elkaar. Op basis van de resultaten van deze wedstrijden, leveren alle zestien poules zo een winnaar. De vier poulewinnaars van league B, league C en league D promoveren, net zoals de vier hekkensluiters van league A, league B en league C degraderen. De vier groepswinnaars die al uitkomen in league A, kunnen niet meer promoveren, maar strijden in de UEFA Nations League finalerondes om toernooiwinst!
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
12:37:21 | 0,2 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch