Grand Prix Spanje | 5-daagse busreis

  • Bezoek Circuit de Barcelona-Catalunya
  • Weekendtickets Staanplaats inbegrepen
  • Vervoer per Comfort Class touringcar
  • Kies één van de opstapplaatsen
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Maak gebruik van alle plaatselijke transfers
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Donderdag 7 mei

Op donderdag 7 mei start de reis naar de 30e Grand Prix van Spanje! De bus vertrekt vanuit Groningen en rijdt via Zwolle naar Utrecht. Daarnaast kun je ook in Eindhoven of Maastricht opstappen. Bij voldoende animo vertrekken er ook bussen uit Leeuwarden, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Breda. Als iedereen aanwezig is, vertrekt de bus naar het circuit.  

Vrijdag 8 mei

Start de dag met een ontbijt, waarna de bus verder rijdt en je naar het circuit brengt. Hier kun je de hele dag genieten van de vrije trainingen van de Formule 1. Bij deze reis zijn staanplaatsen voor het gehele weekend inbegrepen. Aan het einde van de dag brengt de bus je naar het 3* hotel waar je kunt genieten van het dinerbuffet. De rest van de avond kun je zelf indelen.  

Zaterdag 9 mei

Op zaterdagochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna vertrekt de bus naar het circuit, waar je de hele dag kunt genieten van de vrije training, kwalificaties en het bijprogramma. Ook hier kun je weer gebruikmaken van de staanplaatsen. Aan het einde van de dag wordt je teruggebracht naar het hotel waar het dinerbuffet voor je klaarstaat.  

Zondag 10 mei

Zondag is de dag van de Grand Prix! Voordat je de bloedstollende race gaat bekijken, geniet je nog één keer van het ontbijt en check je uit bij het hotel. Vervolgens brengt de bus je weer naar het circuit. Hier komt het geluid van ronkende motoren je al tegemoet. Je kunt de hele dag op het circuit doorbrengen en genieten de Grand Prix en de bijprogramma’s. Na afloop van de race vertrek je met de bus weer terug naar Nederland.  

Maandag 11 mei

Op maandag 11 mei rijdt de bus weer langs de verschillende opstapplaatsen. Vanaf de door jou opgegeven opstapplaats kun je op eigen gelegenheid weer naar huis. We hopen dat je bij thuiskomst kunt nagenieten van een bijzondere reis met een mooie Grand Prix! 

Circuit

Circuit de Barcelona-Catalunya

De Grand Prix van Spanje wordt verreden op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Al jarenlang wordt hier niet alleen de Grand Prix, maar worden ook de wintertests gereden. Het circuit is ongeveer 4,6 kilometer en telt 16 bochten.  

Circuit de Barcelona-Catalunya is in 1991 gebouwd en heeft lange rechte stukken, maar ook snelle en langzame bochten. Hierdoor wordt het circuit ook ingezet om testen te doen. Veel coureurs zijn dan ook bekend met het circuit van Barcelona.  

Tijdens de Olympische Spelen in Barcelona (1992) diende het circuit als het strijdtoneel tijdens het wegwielrennen. Daarnaast worden op dit circuit vele andere races verreden, bijvoorbeeld de MotoGP en LeMans.

Hotel

Het hotel van de 5-daagse busreis naar de Grand Prix van Spanje is gelegen in Lloret de Mar. Hieronder vind je meer informatie over deze zomerse badplaats.

Lloret de Mar

De Spaanse badplaats is een populaire vakantiebestemming. De prachtige stranden en de gezellige boulevard brengen je al snel in de Spaanse sferen. Na het bezoeken van de race kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen over de stranden of een leuke souvenir kopen bij één van de vele winkeltjes. 

Tickets

Weekendticket - Staanplaats

Met de tickets voor de General admission, oftewel de staanplaatsen, kun je op verschillende plekken langs het circuit plaats nemen. Langs het circuit van Barcelona-Catalunya liggen meerdere heuveltjes, waardoor je goed zicht hebt op de baan. Met dit ticket heb je een heel weekend toegang tot het gebied rondom het circuit.

Weekendticket - G Grandstand Fan

Met de tickets voor de G Grandstand Fan heb je toegang tot een tribune met een fantastisch uitzicht op de eerste bochten van Circuit de Barcelona-Catalunya. De tribune is onlangs opgeknapt en heeft nieuwe comfortabele stoelen waardoor je het hele weekend op een comfortabele manier kunt genieten van de race. Op deze tribune heb je ook uitzicht op de haarspeldbocht (10) en bocht 11. 

Opstapplaatsen F1 Spanje

Informatie over de exacte opstaplocaties en tijdstippen worden t.z.t. bekend gemaakt.

Opstapplaatsen F1 Spanje
Opstaplocatie Opstaptijd
Route F1 Spanje
Groningen
Zwolle
Eindhoven
Utrecht
Amsterdam
Rotterdam
Breda
Maastricht
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
15:41:35 | 0,71 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch