Grand Prix Spanje | 4-daagse vliegreis

  • Bezoek Circuit de Barcelona-Catalunya
  • Retourvlucht met een speciale Oranje chartervlucht vanaf Rotterdam inbegrepen
  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Maak gebruik van alle plaatselijke transfers
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Vrijdag 8 mei 2020

Op vrijdag begint jullie oranjereis naar de Grand Prix van Spanje! Het belooft een mooi weekend te worden. Om 12:40 uur vertrekt de speciale Oranje chartervlucht vanaf de luchthaven van Rotterdam naar Girona. Vanaf daar word je met een transfer naar hotel Santa Susanna in Malgrat de Mar gebracht. Hier kun je genieten van een heerlijk dinerbuffet en een vrije avond.  

Zaterdag 9 mei 2020

Op zaterdag begin je de dag met een heerlijk ontbijt. Daarna word je met de bus naar het circuit gebracht, waar je de hele dag kunt genieten van een spectaculaire kwalificatie en het bijprogramma. In de avond wordt je weer met de bus naar het hotel gebracht.  

Zondag 10 mei 2020

Zondag is de dag van de 30e Grand Prix van Spanje! Voordat je de bloedstollende race kunt bewonderen begin je de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel. Vervolgens wordt je met de bus naar het circuit gebracht. Hier proberen we Circuit de Barcelona-Catalunya zo oranje mogelijk te laten kleuren! Na deze mooie dag wordt je weer naar het hotel gebracht.  

Maandag 11 mei 2020

Na een weekend vol spannende races kun je op maandagochtend rustig opstaan en ontbijten en kan je de rest van de dag vrij besteden. Aan het einde van de middag staat de transfer klaar om jullie naar de luchthaven van Girona te brengen. Vanaf hier vertrekt de oranje chartervlucht om 20:20 uur weer naar Rotterdam. Om ongeveer 22:29 uur ben je weer terug op Nederlandse bodem. We hopen dat je bij thuiskomst kunt nagenieten van een bijzondere reis met een mooie Grand Prix! 

Tickets

Staanplaats
Met een staanplaats heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. 

Tribune G
Op deze tribune bevindt zich een speciaal Oranje vak voor de Nederlandse Formule 1 fans. Op de vrijdag en zaterdag zijn de plaatsen op de tribune vrij. Zondags heeft de tribune genummerde/vaste zitplaatsen. Daarnaast komen er op de dag van de race cheerleaders en een DJ naar deze tribune.

Overige tickets
Zit je liever op een andere tribune? Geen probleem! Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt, bekijken we graag de mogelijkheden met je.

Circuit de Barcelona-Catalunya

Het Circuit de Barcelona-Catalunya is het Spaanse racecircuit in Montmeló, nabij Barcelona in Catalonië. In 1991 was het 4,7 kilometer lange circuit eigenlijk net op tijd klaar om de Spaanse Grand Prix te huisvesten. Inmiddels zijn hier al vele kilometers verreden en wordt de Spaanse Grand Prix hier elk jaar georganiseerd. Ondanks haar nog maar relatief korte historie is het circuit dan ook niet meer weg te denken van de racekalender.

Onder coureurs staat het circuit bekend als een vrij snel circuit met twee lange rechte stukken en doordraaiende bochten gecombineerd met scherpe technische bochten. Inhalen is goed mogelijk op dit circuit. De favoriete plek voor de coureurs is aan het einde van het lange rechte stuk op start/finish vlak voor het ingaan van bocht één. Maar de Nederlandse coureur bewees dat je ook prima buitenom kan inhalen in de daaropvolgende bochtencombinaties.

Hotel

Het hotel van de 4-daagse vliegreis naar de Grand Prix van Spanje is gelegen in Malgrat de Mar. Hieronder vind je meer informatie over deze fijne bestemming.

Hotel Riviera - Malgrat de Mar***

Hotel Riviera in Malgrat de Mar heeft een perfecte ligging aan het strand van Santa Susanna. Het hotel is gelegen op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Malgrat de Mar waar je de Spaanse cultuur proeft. De kamers zijn voorzien van een balkon, telefoon, WiFi en airco. Daarnaast is er een groot zwembad waar de gasten gebruik van kunnen maken. In de omgeving van het hotel vind je talloze winkeltjes, barretjes en restaurants.  

Circuit

Circuit de Barcelona-Catalunya

De Grand Prix van Spanje wordt verreden op Circuit de Barcelona-Catalunya. Al jarenlang wordt hier niet alleen de Grand Prix, maar worden ook de wintertests gereden. Het circuit is ongeveer 4,6 kilometer en telt 16 bochten.  

Circuit de Barcelona-Catalunya is in 1991 gebouwd en heeft lange rechte stukken, maar ook snelle en langzame bochten. Hierdoor wordt het circuit ook ingezet om testen te doen. Veel coureurs zijn dan ook bekend met het circuit van Barcelona.  

Tijdens de Olympische Spelen in Barcelona (1992) diende het circuit als het strijdtoneel tijdens het wegwielrennen. Daarnaast worden op dit circuit vele andere races verreden, bijvoorbeeld de MotoGP en LeMans.

Tickets

Bij deze 4-daagse vliegreis naar de Grand Prix van Spanje zit standaard geen ticket inbegrepen. Verschillende soorten tickets zijn overigens eenvoudig bij te boeken. Hieronder vind je de omschrijving van de twee ticketopties.

Weekendticket - Staanplaats

Met de tickets voor de General admission, oftewel de staanplaatsen, kun je op verschillende plekken langs het circuit plaatsnemen. Langs het circuit van Barcelona-Catalunya liggen meerdere heuveltjes, waardoor je goed zicht hebt op de baan. Met dit ticket heb je een heel weekend toegang tot het gebied rondom het circuit.

Weekendticket - G Grandstand Fan

Met de tickets voor de G Grandstand heb je toegang tot een tribune met een fantastisch uitzicht op de eerste bochten van Circuit de Barcelona-Catalunya. De tribune is onlangs opgeknapt en heeft nieuwe comfortabele stoelen waardoor je het hele weekend op een comfortabele manier kunt genieten van de race. Op deze tribune heb je ook uitzicht op de haarspeldbocht (10) en bocht 11. 

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
14:52:11 | 0,5 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch