Grand Prix Spanje - 4-daagse vliegreis

vanaf € 599,-
  • Bezoek de Grand Prix van Spanje
  • Vlieg in een Oranjecharter vanaf Rotterdam
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Alle plaatselijke transfers
  • Reisbegeleiding
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Hoe ziet de fanreis eruit?

Vrijdag 10 mei 2019
Vandaag vliegen we om 09:00 uur rechtstreeks vanaf de luchthaven in Rotterdam naar Spanje in een speciale charter met allemaal oranje Formule 1 fans! Bij aankomst staat de transfer klaar die rechtstreeks naar het circuit rijdt, zodat we de tweede vrije training kunnen bijwonen. Na afloop brengen we je naar het hotel in Malgrat de Mar / Santa Susanna. De avond kun je besteden naar eigen invulling.

Zaterdag 11 mei 2019
Alvorens we met de transfer naar het circuit vertrekken rond 08:30 uur, kan er eerst genoten worden van een heerlijk ontbijt in het hotel. Een goed ontbijt is zeker geen overbodige luxe, aangezien we de gehele dag op het circuit zijn om niks te hoeven missen van de kwalificatie, bijprogramma's en natuurlijk de heerlijke Spaanse voorjaarszon! Rond de klok van 17:30 uur vertrekken we terug naar hotel. De avond kan naar eigen invulling besteed worden.

Zondag 12 mei 2019
Vandaag is het erop of eronder! De dag van de race... Wie gaat er met de Spaanse Grand Prix titel vandoor? Het belooft hoe dan ook spannend te worden! Na het ontbijt staan de transferbussen alweer klaar om naar het circuit te rijden. Na afloop van de race vertrekken we terug naar het hotel. De alweer laatste avond is ook naar eigen invulling te besteden.

Maandag 13 mei 2019
Na het ontbijt wordt er vandaag vroeg uitgecheckt. De transfer staat klaar en brengt ons naar het vliegveld van Girona. Om 09:00 uur vliegt de charter terug naar Rotterdam. We hopen dat je bij terugkomst nog lang mag nagenieten van deze prachtige Formule 1 fanreis! Gelukkig kan onze speciale Formule 1 goodiebag je daar ook een handje bij helpen.

Tickets

Staanplaats
Met een staanplaats heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. 

Tribune G
Op deze tribune bevindt zich een speciaal Oranje vak voor de Nederlandse Formule 1 fans. Op de vrijdag en zaterdag zijn de plaatsen op de tribune vrij. Zondags heeft de tribune genummerde/vaste zitplaatsen. Daarnaast komen er op de dag van de race cheerleaders en een DJ naar deze tribune.

Overige tickets
Zit je liever op een andere tribune? Geen probleem! Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt, bekijken we graag de mogelijkheden met je.

Circuit de Barcelona-Catalunya

Het Circuit de Barcelona-Catalunya is het Spaanse racecircuit in Montmeló, nabij Barcelona in Catalonië. In 1991 was het 4,7 kilometer lange circuit eigenlijk net op tijd klaar om de Spaanse Grand Prix te huisvesten. Inmiddels zijn hier al vele kilometers verreden en wordt de Spaanse Grand Prix hier elk jaar georganiseerd. Ondanks haar nog maar relatief korte historie is het circuit dan ook niet meer weg te denken van de racekalender.

Onder coureurs staat het circuit bekend als een vrij snel circuit met twee lange rechte stukken en doordraaiende bochten gecombineerd met scherpe technische bochten. Inhalen is goed mogelijk op dit circuit. De favoriete plek voor de coureurs is aan het einde van het lange rechte stuk op start/finish vlak voor het ingaan van bocht één. Maar de Nederlandse coureur bewees dat je ook prima buitenom kan inhalen in de daaropvolgende bochtencombinaties.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
21:56:02 | 0,29 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch