Grand Prix Oostenrijk - 4 daagse vliegreis

vanaf € 499,-
  • Op de Red Bull Ring in Spielberg
  • Vliegen vanaf Amsterdam Airport
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Alle plaatselijke transfers
  • Reisbegeleiding
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Hoe ziet de reis eruit?

Vrijdag 28 juni 
Vandaag vliegen we in de zeer vroege ochtend vanaf luchtshaven Schiphol naar de luchthaven van Ljubljana. Bij aankomst staat de transfer klaar die rechtstreeks naar het circuit in Spielberg rijdt, zodat we de tweede vrije training kunnen bijwonen. Na afloop brengen we je naar het hotel in Bleiburg. De avond kun je vrij besteden naar eigen invulling.

Zaterdag 29 juni
Alvorens we met de transfer naar het circuit vertrekken rond 08:30 uur, kan er eerst genoten worden van een heerlijk ontbijt in het hotel. De gehele dag zijn we op het circuit, zodat we niks hoeven van de kwalificatie en bijprogramma's. Rond de klok van 17:30 uur vertrekken we terug naar hotel. De avond kan naar eigen invulling besteed worden.

Zondag 30 juni 
Na het ontbijt staan de transferbussen alweer klaar om naar het circuit te rijden. Vandaag is dé dag van de race. Wie zal er met de winst vandoor gaan? De afgelopen Grand Prix van Oostenrijk staat bij de vele oranje Formule 1 fans nog vers in het geheugen, laten we hopen op opnieuw zo'n schitterende overwinning voor Max! Na afloop van de race vertrekken we terug naar het hotel. De alweer laatste avond is ook naar eigen invulling vrij te besteden.

Maandag 1 juli
In de vroege morgen vliegen we vandaag terug naar Nederland. We hopen dat je bij terugkomst nog lang mag nagenieten van deze prachtige Formule 1 fanreis! 

Hotel

JUFA Hotel BLeiburg/Pliberg Sport Resort ***

Dit innovatieve, milieuvriendelijke hotel ligt in het Zuid-Karinthische stadje Bleiburg, op een uur en een kwartier rijden afstand van het circuit in Spielberg. JUFA Hotel Bleiburg is een bekroond project met duurzame energie voor alle doeleinden. Het aangrenzende Energy Park biedt binnen- en buitenexposities op basis van energie.

De kamers zijn eenvouding, comfortabel en voorzien van satelliet-tv, een kluisje en een badkamer met een haardroger. Er is Wi-Fi aanwezig in alle ruimtes. Het hotel beschikt tevens over een sporthal met een bouldergedeelte en verschillende balspelen.

Tickets

Staanplaats
Met een staanplaats heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. Maak het jezelf gemakkelijk deze dag en neem bijvoorbeeld een klapstoel, draagbare radio en eten & drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! 

De Red Bull Ring

Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995 werd het circuit verbouwd en flink ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer Formule 1 races gehouden op dit circuit. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt. Dietrich Mateschitz kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg het de naam waaronder we het circuit nu allemaal kennen, de Red Bull Ring.

De unieke lay-out van dit circuit in Spielberg Oostenrijk met inmiddels tien bochten biedt voldoende inhaalmogelijkheden in combinatie met lange rechte stukken waardoor het kleinste foutje tot grote verschillen kan leiden. De prachtige omgeving maken de Grand Prix van Oostenrijk zeer populair bij zowel de coureurs als de fans.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
21:03:41 | 0,25 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch