Grand Prix Oostenrijk | 4-daagse vliegreis

  • Bezoek de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring
  • Vlucht vanaf Amsterdam Airport Schiphol
  • Hotelovernachtingen en ontbijt in JUFA Hotel Bleiburg
  • Transfers ter plaatse
  • Tickets eenvoudig bij te boeken
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Vrijdag 28 juni

Vandaag vliegen we in de zeer vroege ochtend vanaf luchthaven Schiphol naar de luchthaven van Ljubljana. Bij aankomst staat de transfer klaar die rechtstreeks naar het circuit in Spielberg rijdt, zodat we de tweede vrije training kunnen bijwonen. Na afloop brengen we je naar het hotel in Bleiburg. De avond kun je vrij besteden.

Zaterdag 29 juni

Alvorens we met de transfer naar het circuit vertrekken rond 08:30 uur, kan er eerst genoten worden van een heerlijk ontbijt in het hotel. De gehele dag zijn we op het circuit, zodat we niks hoeven te missen van de kwalificatie en bijprogramma's. Rond de klok van 17:30 uur vertrekken we terug naar het hotel. De avond kan naar eigen invulling besteed worden.

Zondag 30 juni

Na het ontbijt staan de transferbussen alweer klaar om naar het circuit te rijden. Vandaag is de dag van de race! Wie zal er met de winst vandoor gaan? De afgelopen Grand Prix van Oostenrijk staat bij de vele oranje Formule 1 fans nog vers in het geheugen, laten we hopen op opnieuw zo'n schitterende overwinning voor Max! Na afloop van de race vertrekken we terug naar het hotel. De alweer laatste avond is ook naar eigen invulling te besteden.

Maandag 1 juli

In de vroege morgen vliegen we vandaag terug naar Nederland. We hopen dat je bij terugkomst nog lang mag nagenieten van deze prachtige Formule 1 fanreis! 

Hotelinformatie

Tijdens deze reis verblijf je drie nachten in het JUFA Hotel Bleiburg. Het verblijf is inclusief ontbijt. De prijs per persoon is gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. Het is ook mogelijk om te verblijven in een eenpersoonskamer, hiervoor wordt in het boekingsproces een toeslag gerekend.

JUFA Hotel Bleiburg | Sport Resort ***

Het JUFA Hotel Bleiburg is een gezellig en knus hotel in het stadje Bleiburg. Duurzame energie staat bij dit moderne hotel centraal. Je kunt gebruik maken van elektrische scooters, fietsen en Segways om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over een sporthal, een sauna, een bar en een ruimte waar je kan tafeltennissen en biljarten. De kamers van het hotel zijn voorzien van een satelliet-tv, een kluisje en een badkamer met haardroger. Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel. ‘s Ochtends kun je aanschuiven in het restaurant voor het ontbijtbuffet. 

Ticketinformatie

Bij deze reis zit standaard geen ticket inbegrepen. Je kunt in het boekingsproces tickets bijboeken. Hieronder vind je de omschrijving van de tickets.

Staanplaats

De staanplaatsen zone bevindt zich voornamelijk tussen bocht 3 en 4 van het circuit. In tegenstelling tot bij vele andere races, heb je goed zicht op een groot deel van de baan. Doordat de baan lager ligt dan de omgeving heb je als toeschouwer een fantastisch vogelperspectief. Daarnaast bevinden zich rondom de staanplaatsen zone vier grote schermen waardoor je niks van het verloop van de race hoeft te missen!

Circuitinformatie

De Grand Prix van Oostenrijk wordt op een prachtig circuit verreden! Tijdens de reis word je per transfer naar het circuit gebracht voor de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag.

Red Bull Ring

Het oorspronkelijke circuit werd in 1969 gebouwd onder de naam de Österreichring. In 1995 werd het circuit verbouwd en in 2003 werd het circuit gesloten en zelfs gedeeltelijk gesloopt. Dietrich Mateschitz kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg het de naam waaronder we het circuit nu allemaal kennen: de Red Bull Ring. De unieke lay-out van dit circuit, met inmiddels tien bochten, biedt voldoende inhaalmogelijkheden in combinatie met lange rechte stukken, waardoor het kleinste foutje tot grote verschillen kan leiden. De prachtige omgeving maakt de Grand Prix van Oostenrijk zeer populair bij zowel de coureurs als de fans!

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
13:27:33 | 0,43 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch