Grand Prix België | Busreis (& Ticket)

  • Dagretour Grand Prix van België 2020
  • Bezoek het legendarische circuit Spa-Francorchamps
  • Vervoer per Comfort Class touringcar
  • Kies één van de opstapplaatsen
  • Boek eenvoudig tickets bij
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Hoe ziet de dag eruit?

Vroeg in de ochtend vertrek je naar het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de Belgische Ardennen. Je hebt hierbij de keuze uit diverse opstapplaatsen. Rond 08:00 uur kom je bij het circuit aan. Op deze manier proberen we vóór de files aan te komen en heb je nog alle tijd om een mooi plekje bij het circuit te vinden. Uiteraard kun je je de hele dag goed vermaken op het circuit; neem een bezoek aan de Formule 1 Fanzone of bekijk de andere wedstrijden, zoals de Formule 2 en Porsche Supercup.

Om 15:10 uur begint het spektakel:de Grand Prix van België! Geniet 44 rondes lang van de spannende race, het geronk van de motoren en de geur van verbrand rubber. Na afloop van de race kun je weer rustig teruglopen naar de bus en vertrek je weer naar Nederland. Daar zul je, afhankelijk van je opstapplaats, in de late avond aankomen.

Opstapplaatsen en vertrektijden

De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen nog wijzigen. Wanneer je een reis hebt geboekt, krijg je ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Afhankelijk van de opstapplaats kan er een kleine toeslag gelden. 

Opstapplaatsen F1 België
Opstaplocatie Opstaptijd
Route F1 België
Hoogeveen
Zwolle
Enschede
Amsterdam
Utrecht
Apeldoorn
Arnhem
Rotterdam
Breda
Eindhoven
Maastricht

Ticketinformatie

Bij deze reis zit standaard geen ticket inbegrepen. Je kunt in het boekingsproces tickets bijboeken. Hieronder vind je de omschrijving van de verschillende ticketcategorieën.

Speed Corner tribune

De Speed Corner tribune zorgt voor extra beleving, door de geweldige ligging. De tribune bevindt zich namelijk aan het einde van de negende bocht, waar ze met zo’n 195 km per uur uit rijden en vervolgens snelheden van boven de 300 km per uur behalen, voordat ze weer afremmen om bocht 10 in te gaan. Deze onoverdekte tribune heeft genummerde zitplaatsen.

Staanplaats Brons

Met een staanplaats Brons ticket heb je toegang tot een groot deel van het circuit waardoor je zelf je plek uit kunt kiezen. Je mag onder andere een klapstoel en eten en drinken meenemen, waardoor je optimaal kunt genieten van deze dag. Op meerdere plaatsen zijn grote videoschermen geplaatst, zodat je niks van de race hoeft te missen. Er zijn zelfs enkele tribunes aanwezig waar je toegang tot hebt met je staanplaats Brons ticket.

Circuitinformatie

Benieuwd waar de Grand Prix van België verreden wordt? Je leest het hier.

Circuit van Spa-Francorchamps

Dit circuit wordt door veel coureurs als het mooiste circuit ter wereld beschouwd. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, die buiten de wedstrijddagen open stonden voor het gewone verkeer. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
11:01:39 | 0,51 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch