Busreis (& Ticket) GP België 2019

vanaf € 54,-
8,3
17 beoordelingen
Was perfect geregeld. Volgende keer gaan we zeker weten weer met de bus. Via Sunweb natuurlijk.
Lees de hele ervaring
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Tickets voordelig bij te boeken
 • Diverse opstapplaatsen door heel Nederland
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Tickets Bronze en tickets voor de Speed Corner Tribune zijn direct te boeken. Tevens kun je tickets Silver en Gold bij ons aanvragen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 088 - 10 30 750.
 • Beste prijs/kwaliteit Sunweb Sports & Events biedt arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
 • Persoonlijk contact Heb je vragen of tips? Benader ons gerust. We komen graag met je in contact.

Hoe ziet de dag er uit?

In de zeer vroege ochtend wordt er vertrokken vanuit de opstapplaatsen naar het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat je helemaal klaar bent en kunt genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor je gekomen bent: de Grand Prix van België, oftewel dé 'thuisrace' voor Max Verstappen! Na afloop van de race vertrek je weer naar Nederland waar je in de late avond aan zult komen.   

Tickets

Staanplaats Brons
Met een staanplaats Brons heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. De blauwe delen op de afbeelding geven de staanplaatsen Brons weer. Maak het jezelf gemakkelijk deze dag en neem bijvoorbeeld een klapstoel, draagbare radio en eten & drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! 

Speed Corner Tribune
De Speed Corner Tribune is een niet overdekte tribune aan het einde van de negende bocht. Vanuit daar kun je de F1 bolides op maximumsnelheid bewonderen in de afdaling die tot de dubbele linkse leidt, zonder de rest van de race te missen dankzij het scherm. Echt een spectaculaire plek om de Grand Prix van België bij te wonen!

Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Stavelot, Malmedy en Spa, wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. In 1979 werd het vernieuwde circuit van 7 km lengte in gebruik genomen. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, open voor het gewone verkeer buiten de wedstrijddagen. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Opstapplaatsen

Onderstaande opstaplocaties en vertrektijden zijn indicatief. 

Opstapplaatsen F1 België
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Opstapplaatsen Formule 1 GP België
Groningen
Zwolle
Enschede
Amsterdam
Apeldoorn
Rotterdam
Utrecht
Breda
Arnhem
Eindhoven
Maastricht

Busreis (& Ticket) GP België 2019

17 reizigers bevelen deze reis aan
8,3 Gemiddelde beoordeling

17 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,4
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,1
 • Vervoer 7,8
 • Informatievoorziening 8,4
 • Programma 8,6
 • Accommodatie 8
 • Contact 8,7
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
17:41:52 | 0,34 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch