naar Homepagina
  1. De strijdtonelen van de Formule 1

De strijdtonelen van de Formule 1

Sunweb Sports & Events biedt reizen aan naar vier schitterende Europese circuits. Ontdek welke circuits je met ons kunt bezoeken en lees meteen wat ze zo bijzonder maakt!

Spa Francorchamps - België
Locatie Belgische Ardennen / 60 km van Luik
Lengte Iets meer dan 7 kilometer
Bijzonderheid De beruchte steile Raidillon-bocht en bekend vanwege de ‘thuisraces’ van de Nederlandse coureur. Het circuit van Spa-Francorchamps wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld.
Ligging

Het is een modern, maar tegelijkertijd authentiek racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap van de Belgische Ardennen volgt.


Hockenheimring Baden-Württemberg - Duitsland
 
Locatie Zuid-west Duitsland / 20 km van Heidelberg 
Lengte 4,5 kilometer
Bijzonderheid Het circuit kent een roemruchte geschiedenis en biedt plaats aan 120.000 toeschouwers. Als toeschouwer geniet je van een goed zicht op de baan. Dankzij de grote schermen heb je tijdens de race ook zicht op andere delen van het circuit.
Ligging Het circuit is gelegen in de stad Hockenheim, een plaats in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Steden als Speyer en Neulußheim liggen vlak om de hoek.

Red Bull Ring Spielberg - Oostenrijk
 
Locatie Spielberg bei Knittelfeld / Oostenrijkse Alpen 
Lengte 4,3 kilometer
Bijzonderheid Eén van de kortste en snelste circuits uit de Formule 1 , met hoogteverschillen tot wel 65 meter!
Ligging Dit circuit bevindt zich in de gemeente Spielberg bei Knittelfeld. Rondom tref je panoramische uitzichten en een mooi bergachtig landschap. Dat maakt het circuit populair bij Formule 1-liefhebbers die naast de races ook van de natuur willen genieten.

Barcelona-Catalunya - Spanje
Locatie Montmeló in Catalonië / 32 kilometer van Barcelona 
Lengte 4,6 kilometer
Bijzonderheid Wordt door veel coureurs gebruikt als testcircuit en de Nederlandse coureur werd hier in 2016 de eerste Nederlandse én jongste winnaar in de historie van de Formule 1.
Ligging Het circuit is gelegen in het dorp Montmeló, in Catalonië. Toeschouwers genieten van een prachtig uitzicht op de Pyreneeën, die zo’n 160 kilometer verderop liggen. Daarnaast bevindt het circuit zich op steenworp afstand van Barcelona en de Middellandse Zee.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
06:24:59 | 0,08 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch