Grand Prix Oostenrijk | 4-daagse eigen vervoersreis

vanaf € 199,-
  • Bezoek de Red Bull Ring in Spielberg
  • Reis op eigen gelegenheid naar Oostenrijk
  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Boek eenvoudig je weekendticket bij
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Een weekend genieten van de Grand Prix en Karinthië

Vrijdag 3 juli
Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar de Oostenrijkse stad Bleiburg. Hier bevindt zich het hotel waar we het gehele weekend met Formule 1 fans zullen verblijven. Het grote voordeel aan een eigen vervoersreis is dat je helemaal vrij bent in je tijdsbesteding. Zo zou je vandaag de vrije training kunnen bijwonen of op onderzoek uit kunnen gaan in de prachtige Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Wat betreft reistijd bevindt Bleiburg zich op vergelijkbare afstand tot het circuit in Spielberg, als Graz (ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden met de auto).      

Zaterdag 4 juli
Geniet vanochtend van een heerlijk ontbijt in het hotel. Je bepaalt zelf hoe je de dag indeelt. Je zou op eigen gelegenheid naar het circuit kunnen reizen voor de kwalificaties.

Zondag 5 juli
Vandaag is dé dag van de race. Wie zal er met de winst vandoor gaan? De afgelopen Grand Prix van Oostenrijk staat bij de vele oranje Formule 1 fans nog vers in het geheugen, laten we hopen op opnieuw zo'n schitterende overwinning voor Max! Je reist vandaag op eigen gelegenheid naar het circuit.

Maandag 6 juli
Na hopelijk een mooie zondag op het circuit en een goede nachtrust in het hotel, kun je vandaag rustig ontwaken. Na het ontbijt, check je uit en reis je op eigen gelegenheid terug naar Nederland.

JUFA Hotel Bleiburg | Sport Resort 3*

Het JUFA Hotel Bleiburg is een gezellig en knus hotel in het stadje Bleiburg. Duurzame energie staat bij dit moderne hotel centraal. Je kunt gebruik maken van elektrische scooters, fietsen en Segways om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over een sporthal, een sauna, een bar en een ruimte waar je kan tafeltennissen en biljarten.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een satelliet-tv, een kluisje en een badkamer met haardroger. Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel.

De Red Bull Ring

De spectaculaire Grand Prix van Oostenrijk wordt verreden op de Red Bull Ring in Spielberg. Het circuit bevindt zich in het heuvelachtige Oostenrijkse landschap en wordt gekenmerkt door de grote hoogteverschillen. Daarnaast kleurt het circuit oranje tijdens het weekend van de Grand Prix omdat dit de thuishaven is van Red Bull Racing.  

Het circuit heeft niet altijd de naam Red Bull Ring gehad; het heette onder andere de A1 Ring en de Österreichring. In 1969 werd het circuit voor het eerst geopend en tot 1987 werd de Grand Prix van Oostenrijk hier verreden. De eigenaar van Red Bull kocht dit circuit in 2004 en investeerde een hoop geld om het te verbouwen. In 2011 was de officiële opening van de Red Bull Ring en in 2014 werd de Grand Prix van Oostenrijk opnieuw op het circuit gereden.  

Ben je benieuwd naar de Grand Prix van Oostenrijk in 2019? Bekijk hier de hoogtepunten. 
 Bron: YouTube

Weekendticket - Staanplaats

Met een staanplaats heb je toegang tot een groot deel van het terrein. Struin rondom het circuit, kies de beste plekken uit en geniet van uitzicht. Tevens zijn er grote videoschermen aanwezig, waardoor je geen seconde van de race hoeft te missen. Maak het jezelf gemakkelijk deze dag en neem bijvoorbeeld een klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! 

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
22:32:53 | 0,36 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch