Grand Prix Oostenrijk | 4-daagse eigen vervoersreis

  • Op de Red Bull Ring in Spielberg
  • Reis op eigen gelegenheid naar Oostenrijk
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Transfers hotel-circuit zijn bij te boeken
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Hoe ziet de reis eruit?

Vrijdag 28 juni 
Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar de Oostenrijkse stad Bleiburg. Hier bevindt zich het hotel waar we het gehele weekend met Formule 1 fans zullen verblijven. Het grote voordeel aan een eigen vervoersreis is dat je helemaal vrij bent in je tijdsbesteding. Zo zou je vandaag de vrije training kunnen bijwonen of op onderzoek uit kunnen gaan in de prachtige Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Wat betreft reistijd bevindt Bleiburg zich op vergelijkbare afstand tot het circuit in Spielberg, als Graz (ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden met de auto).      

Zaterdag 29 juni
Allereerst kun je vanochtend genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel. Je bepaalt zelf hoe je de dag indeelt. Je zou op eigen gelegenheid naar het circuit kunnen reizen voor de kwalificaties. Maak je liever gebruik van onze transfers met reisbegeleiding dit weekend? Geen probleem! Deze kun je bij deze reis boeken. Hartstikke handig en ook nog eens heel gezellig. De transfer vertrekt om 08:30 uur naar het circuit en rijdt rond de klok van 17:30 uur terug naar het hotel. De avond is naar eigen invulling vrij te besteden.

Zondag 30 juni 
Vandaag is dé dag van de race. Wie zal er met de winst vandoor gaan? De afgelopen Grand Prix van Oostenrijk staat bij de vele oranje Formule 1 fans nog vers in het geheugen, laten we hopen op opnieuw zo'n schitterende overwinning voor Max! Je reist vandaag op eigen gelegenheid naar het circuit of kunt gebruik maken van onze transferbussen die na het ontbijt klaarstaan om naar het circuit te rijden.

Maandag 1 juli
Na hopelijk een mooie zondag op het circuit en een goede nachtrust in het hotel, kun je vandaag rustig ontwaken. Na het ontbijt, check je uit en reis je op eigen gelegenheid terug naar Nederland.

JUFA Hotel Bleiburg | Sport Resort 3*

Het JUFA Hotel Bleiburg is een gezellig en knus hotel in het stadje Bleiburg. Duurzame energie staat bij dit moderne hotel centraal. Je kunt gebruik maken van elektrische scooters, fietsen en Segways om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over een sporthal, een sauna, een bar en een ruimte waar je kan tafeltennissen en biljarten.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een satelliet-tv, een kluisje en een badkamer met haardroger. Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel.

Tickets

Staanplaats
Met een staanplaats heb je toegang tot een groot deel van het circuit waarbij je vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat je de gehele race kunt volgen. Maak het jezelf gemakkelijk deze dag en neem bijvoorbeeld een klapstoel, draagbare radio en eten & drinken mee. Dit is allemaal toegestaan! 

De Red Bull Ring

Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995 werd het circuit verbouwd en flink ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer Formule 1 races gehouden op dit circuit. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt. Dietrich Mateschitz kocht het circuit op en in 2011 werd het circuit weer geopend en kreeg het de naam waaronder we het circuit nu allemaal kennen, de Red Bull Ring.

De unieke lay-out van dit circuit in Spielberg Oostenrijk met inmiddels tien bochten biedt voldoende inhaalmogelijkheden in combinatie met lange rechte stukken waardoor het kleinste foutje tot grote verschillen kan leiden. De prachtige omgeving maken de Grand Prix van Oostenrijk zeer populair bij zowel de coureurs als de fans.
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
09:40:24 | 0,29 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch