(Ticket &) Busreis Frankrijk-Nederland

vanaf € 59,-
  • Incl. vervoer per luxe touringcar
  • Optioneel: ticket sfeervak Oranje
  • Diverse opstapplaatsen in Nederland
  • Eerste Nations League wedstrijd!
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
De verschillende opstapplaatsen kunt u vinden onder het tabblad "Informatie" > "Opstapplaatsen"

Wedstrijdtickets categorie 1 (lange zijde) zijn op dit moment alleen telefonisch op aanvraag beschikbaar
  • Beste prijs/kwaliteit Sunweb Sports & Events biedt arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Via onze directe kanalen beschikt u altijd over officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heeft u vragen/opmerkingen of tips? Bel, mail of benader ons gerust! Wij helpen u graag.

Frankrijk - Nederland

In de nacht / vroege ochtend van zondag 9 september vertrekken we vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland naar de Franse hoofdstad. U zult om ca. 11.00 uur ‘s ochtends bij het Stade de France uitstappen en kunt vervolgens de dag naar eigen inzicht indelen. U reist vanaf het Stade de France gemakkelijk met metro of trein richting de Champs-Élysées of Montmartre.
Om 20.45 uur is de aftrap van Frankrijk – Nederland. Na de wedstrijd stapt u weer in onze touringcar op het punt waar u uitgestapt bent. Rond 23.00 uur is het vertrek terug richting Nederland. Zowel op de heen- als terugreis wordt onderweg gepauzeerd conform Rijtijdenwet.

Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor de busreis kosteloos te annuleren. Hiervan wordt u uiterlijk 1 week voor vertrek op de hoogte gesteld. Wij doen echter ons best dit zo vroeg mogelijk in te schatten. Vanzelfsprekend zijn er aan een dergelijke annulering voor u geen kosten verbonden. Ook zullen wij u, indien beschikbaar, een zo passend mogelijk alternatief aanbieden.
 

Stade de France

Het Stade de France ligt in de voorstad Saint-Denis, ten noorden van Parijs. Het is het grootste stadion van Frankrijk. Naast voetbalwedstrijden wordt dit stadion ook regelmatig gebruikt voor rugby, atletiek en muziekconcerten. Het stadion biedt plaats aan maar liefst 81.338 toeschouwers.
 

Nations League

Wat is de Nations League?
De UEFA Nations League is een internationale voetbalcompetitie die voortaan om de twee jaar gespeeld zal worden door de 55 lidstaten van de UEFA. De Nations League is door de UEFA in het leven is geroepen om interlandvoetbal aantrekkelijker te maken. Tevens biedt het toernooi een alternatieve mogelijkheid op plaatsing voor het EK van 2020. 

Hoe werkt de Nations League?
Alle 55 landen die zijn aangesloten bij de UEFA zijn op basis van de wereldranglijst ingedeeld is vier leagues. In league A zitten de ploegen met de hoogste ranking en in league D de ploegen die het laagste staan op de ranking. Iedere league is vervolgens opgedeeld in vier poules. Oranje heeft met Duitsland en Frankrijk een zware poule getroffen.

Alle poulewedstrijden worden verdeeld over zes speelrondes in september, oktober en november 2018. Het gaat hierbij telkens om drie keer twee interlands kort achter elkaar. Op basis van de resultaten van deze wedstrijden, leveren alle zestien poules zo een winnaar. De vier poulewinnaars van league B, league C en league D promoveren, net zoals de vier hekkensluiters van league A, league B en league C degraderen. De vier groepswinnaars die al uitkomen in league A, kunnen niet meer promoveren, maar strijden in de UEFA Nations League finalerondes om toernooiwinst!

Opstapplaatsen

Onderstaande vertrektijden zijn indicatief. Wanneer u uw reisbescheiden ontvangt, zal hierin uw definitieve vertrektijd vermeld staan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een opstapplaats komen te vervallen. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Opstapplaatsen Frankrijk-Nederland
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Opstapplaatsen Frankrijk-Nederland
Zwolle
Apeldoorn
Amsterdam
Arnhem
Utrecht
's Hertogenbosch
Rotterdam
Breda
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
12:06:53 | 0,29 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch