Busreis F1 - België (Spa-Francorchamps)

vanaf € 54,-
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Diverse opstapplaatsen door heel Nederland
  • Optioneel: ticket Staanplaats Brons
  • Optioneel: ontbijtbox voor onderweg
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
De verschillende opstapplaatsen kunt u vinden onder het tabblad "Informatie" > "Opstapplaatsen"
  • Beste prijs/kwaliteit Sunweb Sports & Events biedt arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Via onze directe kanalen beschikt u altijd over officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heeft u vragen/opmerkingen of tips? Bel, mail of benader ons gerust! Wij helpen u graag.

Hoe ziet de dag er uit?

In de zeer vroege ochtend wordt er vertrokken vanuit de opstapplaatsen naar het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat u helemaal klaar bent en kunt genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor u gekomen bent: de Grand Prix van België, oftewel dé 'thuisrace' voor Max Verstappen! Na afloop van de race vertrekt u weer naar Nederland waar u in de late avond aan zult komen.   


 

Ticketsoorten

Staanplaats Brons
Met een staanplaats Brons heeft u toegang tot een groot deel van het circuit waarbij u vrij kunt rondlopen. Tevens zijn er grote videoschermen zodat u de gehele race kunt volgen. De blauwe delen op de afbeelding geven de staanplaatsen Brons weer. 

Max Verstappen Tribune (Uitverkocht)
De unieke Spa-beleving maakt u compleet met een zitplaats op de Max Verstappen tribune! Tijdens de ‘home Grand Prix’ van Max Verstappen wordt deze speciale oranje sfeertribune opgebouwd bij het uitkomen van de bocht ‘Pouhon’ (zie oranje gedeelte op afbeelding). In deze dubbele linkerbocht bereiken de coureurs snelheden van boven de 250 km/u. Recht voor de tribune is een groot videoscherm aanwezig waar u alle overige actie van de race kunt volgen. In de buurt van de tribune zijn toiletten en eet- en drinkgelegenheden aanwezig. De Max Verstappen Tribune heeft ongenummerde zitplaatsen, wat inhoudt dat u zelf uw plek mag kiezen.

Bij een Max Verstappen Tribune ticket ontvangt u tevens een T-shirt en een speciale goodiebag!

Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Stavelot, Malmedy en Spa, wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. In 1979 werd het vernieuwde circuit van 7 km lengte in gebruik genomen. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, open voor het gewone verkeer buiten de wedstrijddagen. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Opstapplaatsen

Onderstaande vertrektijden zijn indicatief. Wanneer u uw reisbescheiden ontvangt, zal hierin uw definitieve vertrektijd vermeld staan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een opstapplaats komen te vervallen. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Opstapplaatsen F1 België
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Opstapplaatsen Formule 1 GP België
Groningen
Zwolle
Enschede
Amsterdam
Apeldoorn
Rotterdam
Utrecht
Breda
Arnhem
Eindhoven
Maastricht
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
12:26:39 | 0,28 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch