Tour de France | 3-daagse busreis start Brussel

vanaf € 199,-
  • Maak de Tour de France van dichtbij mee!
  • Proef de sfeer op de Champs-Élysées
  • Geniet van een weekendje Parijs
  • Inclusief vervoer en overnachtingen
  • Maak gebruik van de Sunweb Holiday Hangout
  • Inclusief unieke Team Sunweb Goodiebag
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Vrijdag 5 juli - Heenreis

In de middag zullen we vanaf de door jullie gekozen opstapplaats(en) in Nederland vertrekken naar de Belgische hoofdstad. Hier zullen jullie bij het hotel afgezet worden, de komende twee nachten verblijven jullie bij Aloft Brussels Schuman op basis van logies en ontbijt (zie omschrijving accommodatie). De rest van deze dag is ter vrije besteding

Zaterdag 6 juli - Start Tour de France

Vandaag is het tijd voor de 1e etappe van de Tour de France! Deze etappe bestaat 192 kilometer met zowel start als finish in Brussel, waarbij de Muur van Geraadsbergen en de Bosberg onderdeel van het parcours zijn.
 
Jullie gaan op eigen gelegenheid naar het centrum van de stad en kom dan gezellig langs bij onze Sunweb Hangout. Onze Sunweb Hangout is een vakantieterras langs het parcours waar je vanuit de eerste rij de wedstrijd kan beleven samen met honderden anderen. Er wordt gezorgd voor een leuke ambiance, live wedstrijdbeelden en natuurlijk alles wat een goede supporter nodig heeft om er een onvergetelijk moment van te maken. De exacte locatie van de “Hangout” maken we 1 dag voor de rit bekend.
 

Zondag 7 juli - Ploegentijdrit

Vandaag vindt de 2e etappe van de Tour de France 2019 plaats. Dit keer een spectaculaire ploegentijdrit van 28 kilometer over een glooiend parcours met zowel de start als finish in Brussel. Leuk om te weten: de ploegentijdrit is een sterk onderdeel van Team Sunweb, de ploeg van Tom Dumoulin!
 
Jullie gaan op eigen gelegenheid naar het centrum van de stad en ook vandaag zijn jullie van harte welkom bij onze gezellige Sunweb Hangout. Aan het einde van de middag zullen we weer naar Nederland vertrekken, waar we rond middernacht aankomen.
 

Opstapplaatsen Tour de France
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Tour de France - Brussel
Zwolle
Utrecht
Breda

Etappe 1: Start in Brussel

Het is weer zover: op zaterdag 6 juli start de 106e Tour de France! De 1e etappe van de Tour de France van 2019 start op de Grote Markt in Brussel. Deze etappe bestaat 192 kilometer met zowel start als finish in Brussel, waarbij de Muur van Geraadsbergen en de Bosberg onderdeel van het parcours zijn.

Etappe 2: Ploegentijdrit Brussel

Op zondag 7 juli vindt de 2e etappe van de Tour de France 2019 plaats. Dit keer een spectaculaire ploegentijdrit van 28 kilometer over een glooiend parcours met zowel de start als finish in Brussel. Het startpodium staat bij het Koninklijk Paleis en de ploegen zetten koers naar Ten Kamerenbos, waarna ze vervolgens richting het noorden hun route vervolgen en eindigen bij het Atomium. Leuk om te weten: de ploegentijdrit is een sterk onderdeel van Team Sunweb, de ploeg van Tom Dumoulin!
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
14:10:05 | 0,58 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch