Tour de France | 3-daagse busreis start Brussel

vanaf € 199,-
  • Beleef de Tour de France van Team Sunweb
  • Proef de sfeer tijdens de start en ploegentijdrit in Brussel
  • Vervoer per luxe touringcar, diverse opstapplaatsen
  • Hotelovernachtingen en ontbijt bij Aloft Brussels Schuman 4*
  • Toegang tot de Sunweb Holiday Hangout
  • Ontvang unieke Team Sunweb Goodiebag
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Vrijdag 5 juli

In de middag word je bij je opstapplaats opgehaald om te vertrekken naar de Belgische hoofdstad. Hier worden jullie bij het Aloft Brussels Schuman afgezet. Dit is het hotel waar je de komende nachten zult verblijven. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. De rest van de dag kun je naar eigen invulling besteden.

Zaterdag 6 juli

Vandaag is het tijd voor de eerste etappe van de Tour de France! Deze etappe bestaat uit 192 kilometer met Brussel als zowel de start als finish, waarbij de Muur van Geraadsbergen en de Bosberg onderdeel van het parcours zijn. 
 
Jullie gaan op eigen gelegenheid naar het centrum van de stad en kunnen dan langskomen bij de Sunweb Hangout. Dit een vakantieterras langs het parcours, waar je vanaf de eerste rij de wedstrijd kunt beleven samen met honderden andere wielerfans. Er wordt gezorgd voor een leuke ambiance, live wedstrijdbeelden en natuurlijk alles wat een goede supporter nodig heeft om er een onvergetelijk moment van te maken. Hier kun je ook je Team Sunweb Goodiebag ophalen. De exacte locatie van de hangout maken we één dag voor de rit bekend.
 

Zondag 7 juli

Vandaag staat de tweede etappe van de Tour de France op het programma. Dit keer een spectaculaire ploegentijdrit van 28 kilometer over een glooiend parcours met Brussel als zowel de start als finish. Leuk om te weten: de ploegentijdrit is een sterk onderdeel van Team Sunweb!

Jullie gaan op eigen gelegenheid naar het centrum van de stad en ook vandaag zijn jullie van harte welkom bij de gezellige Sunweb Hangout. Aan het einde van de middag zullen we weer naar Nederland vertrekken, waar je rond middernacht aankomt.
 

Opstapplaatsen en vertrektijden

Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen nog wijzigen. Wanneer je een reis hebt geboekt krijg je ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd vermeld.

Opstapplaatsen Tour de France
Opstaplocatie Opstaptijd
Route Tour de France - 3-daagse Brussel
Zwolle
Utrecht
Breda

Hotelinformatie

Tijdens deze reis verblijf je twee nachten in het Aloft Brussels Hotel. Het verblijf in inclusief ontbijt. De prijs per persoon is gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. Het is ook mogelijk om te verblijven in een eenpersoonskamer, hiervoor wordt in het boekingsproces een toeslag gerekend.
 

Aloft Brussels Schuman ****

Aloft Brussels bevindt zich in het centrum van Brussel. Je verblijft en geniet in een ruime kamer geïnspireerd door lofts, met voorzieningen als een ultra-comfortabel signature bed, ruime inloop douche, koelkast, een groot bureau en gratis thee- en koffiefaciliteiten. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een zelfbedieningsrestaurant en een gezellige informele bar.

Het hotel ligt op 550 meter van het Europees Parlement en op 400 meter van het metrostation Schuman, waarvandaan je in 15 minuten naar het historische centrum van Brussel reist. 

Etappes

Tijdens deze reis breng je samen met de andere wielerfans een bezoek aan de onderstaande twee etappes. 
 

Etappe 1: Start in Brussel

Het is weer zover: op zaterdag 6 juli start de 106e Tour de France! De eerste etappe van de Tour de France van 2019 start op de Grote Markt in Brussel. Deze etappe bestaat uit 192 kilometer met zowel start als finish in Brussel, waarbij de Muur van Geraadsbergen en de Bosberg onderdeel van het parcours zijn.

Etappe 2: Ploegentijdrit Brussel

Op zondag 7 juli vindt de tweede etappe plaats: een spectaculaire ploegentijdrit van 28 kilometer over een glooiend parcours met zowel de start als finish in Brussel. Het startpodium staat bij het Koninklijk Paleis en de ploegen zetten koers naar Ten Kamerenbos, waarna ze vervolgens richting het noorden hun route vervolgen en eindigen bij het Atomium.

Sunweb Holiday Hangout

Tijdens deze reis heb je toegang tot onze Sunweb Holiday Hangout. Hieronder kun je meer informatie lezen over dit unieke terras langs het parcours.

Sunweb Holiday Hangout

Vanuit de Sunweb Holiday Hangout beleef je de Tour de France vanaf de eerste rij, op een unieke manier samen met honderden andere wielerfans! Er wordt gezorgd voor een gezellige ambiance, live wedstrijdbeelden en al het andere dat een echte supporter nodig heeft om er een onvergetelijke dag van te maken. Je kunt hier tevens je Team Sunweb Goodiebag ophalen en gebruik maken van de gratis koffie, thee en water faciliteiten.

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
09:15:46 | 0,88 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch