naar Homepagina
  1. Zo bereiden de volleybaldames zich voor op het OKT in Italië

Zo bereiden de volleybaldames zich voor op het OKT in Italië

De volleybaldames zitten niet stil! Als Official Supplier van TeamNL houden wij de volleybal natuurlijk goed in de gaten. Nadat de dames in mei en juni de Volleybal Nations League speelden, is het nu tijd voor een nieuw toernooi. Een heel belangrijk toernooi zelfs. Dit weekend kunnen de dames zich plaatsen voor de Olympische Spelen tijdens het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) in Italië. Tijdens het OKT wordt er in zes poules gespeeld om een ticket voor de Olympische Spelen. De winnaar van elke poule wint een ticket en plaatst zich dus voor de felbegeerde Olympische Spelen. De overige teams hebben in januari 2020 nog één kans om zich te plaatsen. De wedstrijden van de verschillende poules vinden in zes landen plaats en onze Nederlandse dames worden dit weekend verwacht in Italië. Daar zullen ze spelen tegen België, Kenia en thuisland Italië. Spannend dus!

De afgelopen weken stonden dan ook in het teken van voorbereiding. Natuurlijk werd er veel getraind om de perfecte afstemming te vinden, maar was er ook tijd voor leuke dingen. We hebben de leukste momenten van de afgelopen weken voor je op een rijtje gezet. Lees en kijk wat de dames de afgelopen dagen bezig hield!

Trainen met de heren 
Ongeveer een week geleden trainden de volleybaldames met het Nederlands herenvolleybalteam. Het was gezellig, maar er werd natuurlijk ook een wedstrijdje gespeeld om de eer.200e interland voor Kirsten Knip
Het afgelopen weekend speelden de volleybaldames de laatste oefenwedstrijden tijdens de Rabobank Superseries in Almelo en Den Haag. Voor libero Kirsten Knip was dit een bijzonder moment, zij mocht namelijk haar 200e wedstrijd voor Oranje spelen. Reden voor een klein feestje!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kirsten Knip (@kirstenknip) op


De grootste fan van Laura Dijkema
Spelverdeelster Laura Dijkema kreeg tijdens de Superseries ook de nodige support. Zo deelde ze dat haar kleinste, maar tevens ook grootste fan aanwezig was tijdens de oefenwedstrijd tegen Japan. Schattig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura Dijkema (@lauradijkema) op


Volleybal of korfbal? 
Tot slot deelde het Nederlands Korfbalteam nog een leuke video waarin zij een volleybalchallenge aangaan. De volleybaldames konden de lol ervan inzien en vroegen zich of de korfbalsters zich niet aan wilden sluiten bij het volleybalteam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door OFFICIAL INSTAGRAM (@volleybaldames) op


Succes!
De afgelopen dagen waren er dus genoeg leuke momenten op en rondom het veld, maar nu wordt er weer gefocust op één van de belangrijkste toernooien van het jaar. Voor dit toernooi deelden de volleybaldames zelf nog een mooie video, die we graag aan je laten zien om alvast in de stemming te komen.Wij wensen de dames veel succes en hopen dat ze een ticket voor de Olympische Spelen kunnen bemachtigen! 

Speelschema Oranje
Datum Tijd Wedstrijd Locatie
Vr. 02-08-2019  18:00 uur  Nederland - Beglië Italië
Za. 03-08-2019 18:00 uur  Nederland - Kenia Italië
Zo. 04-08-2019 21:15 uur Italië - Nederland Italië

Bron: Facebook Volleybaldames, Instagram Laura, Instagram Kirsten, Volleybal.nl

 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
15:36:29 | 0,05 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch