2020: een jaar vol gave sportevenementen en concerten

De sportzomer van 2020
We leven dit jaar toe naar de sportzomer van 2020. Het eerste grote sportevenement is het eindtoernooi voetbal, wat plaatsvindt van 12 juni t/m 12 juli. Tijdens dit toernooi zorgen wij dat je comfortabel en ontspannen naar de Johan Cruijff ArenA wordt gebracht, waar het Nederlands elftal het opneemt tegen Oekraïne (14 juni), Oostenrijk (18 juni) en een nog onbekende tegenstander (22 juni). De grote finale van het eindtoernooi, waar we Nederland natuurlijk hopen terug te zien, wordt op 12 juli gespeeld in het Wembley Stadium, Londen. Voordat Oranje gaat strijden om de Europese titel spelen zij nog twee oefeninterlands. Op 26 maart neemt Nederland het op tegen de Verenigde Staten en kort daarna – op 29 maart – tegen Spanje.
 
Ook de OranjeLeeuwinnen hebben het ver geschopt afgelopen jaar, waarmee zij zich hebben geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokyo. Daar spelen de vrouwen van 22 juli t/m 7 augustus. Een unieke ervaring, want het vrouwenvoetbalteam heeft nog niet eerder meegedaan aan de Olympische Spelen. Met onze pakketreizen kun jij daarbij zijn! Naast deze wedstrijden spelen de OranjeLeeuwinnen verschillende kwalificatiewedstrijden om mee te kunnen doen met het Europese eindtoernooi in 2021. De dames spelen onder andere de thuiswedstrijden Nederland – Estland op 14 april en Nederland – Kosovo op 22 september.
 
Als klap op de vuurpijl zijn we dit jaar de Authorised Ticket Reseller van het grootste sportevenement van de wereld! Als enige in Nederland regelen wij voor jou je wedstrijdticket, vervoer en verblijf naar de Olympische Spelen (24 juli t/m 9 augustus) en je wedstrijdticket naar de Paralympische Spelen (25 augustus t/m 6 september). Met verschillende pakketreizen kies jij welk hotel en welke reisperiode het beste bij jouw wensen past. Je boekt daar eenvoudig je wedstrijdtickets bij om je reis compleet te maken. Deze topsportevenementen maken de sportzomer van 2020 compleet. Daarom zeggen wij: op naar onvergetelijke sportbelevingen, te gekke fanbelevingen en het immense Tokyo!
 
Last but not least richten we ons zoals ieder jaar weer op verschillende Grand Prixs van de Formule 1. Het is een geweldige ervaring om langs het circuit te staan! De geur van verbrand rubber, het geluid van de motoren die voorbij racen.. De Formule 1 beleef je nergens beter dan bij de Grand Prix zelf! Dit jaar brengen wij je naar de Grand Prix in Spanje (10 mei), Oostenrijk (5 juli), Hongarije (2 augustus), België (30 augustus) en Singapore (20 september)!
 
Concerten die je in 2020 niet mag missen
Op het gebied van muziekevenementen leven we dit jaar naar zeer uiteenlopende concerten toe. Van onze jaarlijks terugkerende concerten tot voor ons geheel nieuwe evenementen. In januari richten we ons, zoals ieder jaar, weer op De Vrienden van Amstel LIVE. Op dit moment is de grootste Amstelkroeg van Nederland alweer voor de 22ste keer geopend. De show is razend populair en de beste artiesten van Nederlandse bodem weten ieder jaar weer de verwachtingen te overtreffen. Ook dit jaar brengen we negen dagen lang meer dan 200 bussen vol feestgangers naar Rotterdam Ahoy om dit uitverkochte concert bij te wonen.
 
Kort daarna brengen we muziekliefhebbers van een heel ander genre naar een concert. Op 1 februari zorgt Broederliefde voor een spectaculaire show in Rotterdam Ahoy. In 2018 hebben zij een succesvolle en uitverkochte show neergezet, wat zij natuurlijk dit jaar willen overtreffen!
 
Een bekende concertenreeks waar we dit jaar weer erg uitkijken, is Groots met een Zachte G. Guus Meeuwis gaf zelf al aan dat deze jubileumeditie extra speciaal gaat worden. Zo wordt de show op 14 juni gecombineerd met de wedstrijd Nederland – Oekraïne. Een heel stadion feestende mensen die fanatiek juichen voor Oranje. We kunnen niet wachten!
 
Het eind van de zomer sluiten we af met een festival! Strandfestival ZAND geeft je dat heerlijke vakantiegevoel: met je voeten in het zand, een drankje in je hand en de leukste muziek en acts op de achtergrond. Met je vrienden of familie vier jij de zomer op Strandfestival ZAND!
 
Waar ben jij te vinden in 2020 en wat staat nog op je wishlist? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vink je interesse aan. Dan zorgen wij dat je niets mist over je favoriete evenementen!

Bekijk hier de tijdlijn voor 2020!
 
Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
22:27:44 | 0,24 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch