naar Homepagina
  1. Functioneel (Applicatie) Beheerder | Junior

Functioneel (Applicatie) Beheerder | Junior

Fulltime 40 uur      -       Locatie: Nieuwleusen, nabij Zwolle

Wie zijn wij?

Sunweb Sports & Events is een reisorganisatie gericht op sportreizen. Ons doel is om fans dichter bij de topsport te brengen. Dit doen wij onder andere vanuit ons partnership met de KNVB voor wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen, Jong Oranje, etc. Maar ook rondom ons wielerteam Team Sunweb. Naast sportreizen bieden we arrangementen aan naar grootschalige evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE en Formule 1 races.

Profiel
Binnen onze organisatie werken wij met meerdere applicaties. Deze zijn deels voor het bewaken van de voorraden, maar ook voor het beschikbaar maken van onze producten op onze online kanalen. Als functioneel beheerder ga jij zorg dragen voor een correcte configuratie van de producten in onze applicaties. Jij bent daarmee de schakel tussen de applicaties en je collega’s (van bijvoorbeeld sales en marketing). Wensen en behoeften vanaf de werkvloer vertaal jij door, omdat jij immers verantwoordelijk bent voor het correct functioneren van de applicaties. Je krijgt veel vrijheid in het doorontwikkelen en optimaliseren van de processen en applicaties. Je komt te werken in een klein en dynamisch team, jij bent dan ook de spin in het web als het gaat over de ‘IT-systemen’ en staat altijd klaar om je collega’s te helpen.

Wat vragen wij van jou?

  •  Opleiding en/of ervaring in de IT-richting
  • Affiniteit met IT en applicaties
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Punctuele en nauwkeurige werkwijze
  • Flexibele instelling
  • Teamplayer  
Je komt te werken in een klein team. Het is daarom van belang dat je zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig kunt werken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die initiatief toont om zaken beter en/of efficiënter in te richten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een leuke en uitdagende functie voor 40 uur per week, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt in wat je doet, een marktcomform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je geïnteresseerd? Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je ervan overtuigd dat wij jou beter moeten leren kennen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar geesje.kooiker@sunwebsportsevents.nl, HR Sunweb Sports & Events. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. van de Hoek, managing director Sunweb Sports & Events op telefoonnummer 088 – 10 30 750.
Reageren op deze vacature kan tot 25 februari 2019. Startdatum in overleg.

 

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events

Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
21:04:36 | 0,09 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch