Grand Prix Hongarije | 4-daagse vliegreis

  • Bezoek de Hungaroring in Mogyoród
  • Retourvlucht Amsterdam - Budapest inbegrepen
  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Gebruik de transfers ter plaatse
  • Boek eenvoudig je weekendticket bij
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Vrijdag 31 juli

Vrijdag 31 juli vertrek je van Amsterdam Schiphol naar Wenen. Hier maak je een korte tussenstop om vervolgens weer door te vliegen naar Budapest. In deze mooie stad zul je de aankomende drie nachten verblijven. Vanaf het vliegveld in reis je met de hele groep naar het hotel. De rest van de dag kun je zelf invullen. Bekijk bijvoorbeeld eens het Hongaars parlementsgebouw of het Vissersbastion.  

Zaterdag 1 augustus

’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt ga je met de transferbus naar het circuit (de Hungaroring). Hier kun je de hele dag genieten van verschillende races, waaronder de kwalificatierace voor de Formule 1.  

Zondag 2 augustus

Op zondag 2 augustus wordt de Formule 1 race gereden. Vooraf kun je in het hotel nogmaals genieten van een heerlijk ontbijt. Daarna reis je samen met de rest van de groep naar de Hungaroring. Eerst geniet je van bijprogramma’s waarna de Grand Prix van Hongarije wordt gereden.  

Maandag 3 augustus

De laatste dag van je reis begin je weer met een heerlijk ontbijt. Vervolgens kun je de ochtend en een deel van de middag zelf indelen. Budapest is een prachtige stad met een aantal mooie bezienswaardigheden. Aan het eind van de middag vlieg je weer terug naar Amsterdam met een korte tussenstop in Wenen. 

We hopen dat je bij thuiskomst kunt nagenieten van een bijzondere reis met een mooie Grand Prix! 

Hotel

Hotel Holiday Inn - Budapest 

Tijdens de Grand Prix van Hongarije verblijf je in het Holiday Inn in Budapest. Het hotel ligt ongeveer 10 kilometer van het centrum van de stad en ongeveer 30 kilometer van de Hungaroring. Elke ochtend kun je in het Holiday Inn genieten van het ontbijt. Daarnaast heb je in het hotel beschikking tot gratis WiFi.  

Ticket

Bij deze reis zit standaard geen ticket inbegrepen. Je kunt in het boekingsproces tickets bijboeken. Hieronder vind je de omschrijving van de tickets.

Weekendticket - Grandstand Silver 1

De tickets voor de Silver 1 Grandstand hebben uitzicht op de moeilijke laatste bocht voor het rechte stuk. Dit zorgt dat jij getuige bent van de meest spectaculaire momenten op het circuit! Je ziet de start en finish van de race, de pitstraat en het lange rechte stuk waar de auto’s met topsnelheid voorbij komen racen.  

Weekendticket - Grandstand Bronze 1

De bronzen tribunes op de Hungaroring kijken precies uit over de rechterbocht waar de wagens uitkomen op het rechte stuk. Het hele weekend kun je genieten van Formule 1 wagens die uit de rechterbocht komen en vol gas het rechte stuk op rijden. Daarnaast heb je zicht op de chicane van bocht 6 en 7 van het circuit. Tot slot hoef je niets van de race te missen, omdat je iedere seconde kunt volgen op de grote schermen.  

Weekendticket - Staanplaats

Met een staanplaats heb je het gehele weekend toegang tot een groot gedeelte rondom het circuit. Hier kun je zelf een plekje uitzoeken met een mooi zicht op de baan. Door het heuvelachtige gebied waarin de Hungoraring is gelegen, zijn er rondom het circuit genoeg plekken vanaf waar de race goed te volgen is.

Circuit

De Grand Prix van Oostenrijk wordt op een prachtig circuit verreden! Tijdens de reis word je per transfer naar het circuit gebracht voor de vrije training op vrijdag, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag.

Hungaroring

De Grand Prix van Hongarije wordt gereden op de Hungaroring, die op 19 km van het centrum van Budapest ligt. Het is een circuit waar de coureurs hun technische rijvaardigheden kunnen tonen. Het is op dit circuit erg moeilijk om in te halen, waardoor een goede kwalificatie van groot belang is. Het circuit is ongeveer 4,3 kilometer lang en heeft veertien bochten.  

Sinds 1986 wordt de Grand Prix van Hongarije gereden op de Hungaroring. Dit was de eerste race achter het IJzeren Gordijn, dat was uniek in die tijd! In 1985 werd het circuit aangelegd in een recordtempo: in acht maanden was het circuit klaar voor de eerste Grand Prix.  

De Hungaroring is gelegen in een prachtige vallei met heuvels. Door deze heuvels is het op veel plekken mogelijk om een groot deel van het circuit te zien. Hierdoor wordt het circuit ook wel de Shallow Plate noemt.  

Benieuwd naar de race van 2019 op de Hungaroring? Bekijk hier de hoogtepunten. 
 Bron: YouTube

Telefoon 088 - 10 30 750
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Sunweb Sports & Events
Sunweb Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@sunwebsportsevents.nl
Telefoon +31 (0)88 10 30 750
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
23:06:47 | 0,43 | sunwebsportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch